Cytat Zamieszczone przez Seele ^
Majowie sami siebie zniszczyli? Oj jak mało wiesz....

Majowie obliczyli datę katastrofy na ziemi, identycznej która zbliża się w 2012. Katastrofa która ich spotkała, zniszczyła ich cywilizacje, tak jak zniszczy naszą...
Majowie poprzez składanie ludzi w ofierze, i dyskrimanację ze względów przynależnosci do poszczególnej kasty doprowadzili do wojny domowej, po której się nie podnieśli. Potem z łatwością Hiszpanie(bądź Francuzi, a może nawet Portugalczycy) ich podbili.
A wszystko przez ich fanatyczne oddanie religi. Składanie TYSIĘCY ludzi w ofierze(w XII wieku, ich miasta liczyły po 100-170tys mieszkanców, podczas gdy Paryż, czy Londyn po 30tysięcy)

p.s. seele, nie jest to moja dziedzina. Ale nie można wierzyć fanatykom. Którzy zabijali z przyjemnością.

[ Dodano: 12-11-08, 16:16 ]
Cytat Zamieszczone przez Seele ^
kula wybuchnie, chyba w twoich majtach xD

pola magnetyczne ziemi ulegną zmianie poprostu, a jak nie wiesz co to oznacza, to poszukaj w google: rok 2012 przepowiednie
Tak mówią, ale tego się nie da naukowo udowodnic. A w mity o skończeniu świata nie ma co wierzyć. Selle mozemy sie zalozyc o piwo że koniec swiata nie nastąpi. jesli Ty wygrasz.. no coz.. napijemy się w lepszym swiecie. Jezeli ja to sie ustawimy i podyskutujemy.. :P

Dodam ostanie moje slowa, Jedyna przepowiednia w ktorą wierze, to proroctwo Nostrodamusa. Bo do tej pory wszystkie jego przepowiednie się spełniały.