Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: [Ban] nexus

Junior Member
    Przegląda
    Goleniów

[Ban] nexus

Nick: - nexus
    Data: - 04.11.08
    Opis: - Powód bana to "rash bocie" dostałem go od punishera sytuacja wyglądała tak na mapie aztec terro zamiast iść podkładać bombe to siedzieli cały czas w bazie to wbiegłem tam i zabiłem kilku a po chwili dostałem bana.Wiem ze to był rash ale niepowinieniem dostawac zato odrazu bana na zawsze tylko jakieś upomnienie albo ban na 5minut i jeszcze ten powód bana "rash bocie" to już chyba przesada.Prosze o odbanowanie mnie postaram sie już nie rashować...
    IP: - 93.105.124.142

Przyjaciel
    Przegląda
    Polska
    Człowieku bana na zawsze na pewno nie dostałeś .. Odczekaj dzień, dwa i wtedy napisz ..

A nie od razu skarga ..

Senior Member
    Przegląda
    Gubin
    ja mysle ze to jest lekka przesada ze za rash puni daje perma niech ktos mu powie ze tak sie nie robi ;]

Senior Member
    Przegląda
    siedlce
    eh ja mam czasem zwiechy co do bana i jest mozliwosc ze dalem ci perma dawaj ip i nie ras*** wiecej

Junior Member
    Przegląda
    sie tu wzialem?
    ja w zupelnosci cie popieram chlopie , zalozmy jedna ze stron zachowuje sie jak stado niewyrypanych dziewczynek i zamiast wykonywac cele mapy robi na odwrot, druga strona przejmuje inicjatywe i konczy ten zalosny bol... ...lol a co np biega w takiej mapie de alpin, ja jedyne co widze to neon:terro nie kampi,ct nie raszuje...wiec 2 razy jak gralem na tej mapie i sobie pobieglem poweszyc terrorysta..dostalem za to bana z miejsca bez uprzedzenia...sory ale to smierdzi a pozatym skoro tak bardzo przestrzegacie tych granic raszow nie dalo by sie zalozyc plotow antyraszowych takie co cie nie wpuszcza albo zabieraja hp zanim ni eminie minuta ...czaicie ocb ??

Senior Member
    Przegląda
    siedlce
    niestety nie mozna zalozy anty rashu poniewaz jak masz kreta on bedzie zatrzymywac sie na tej lini niestety ale nie wiem czy jest mozliwosc dodania samych tylko lini - kresek ktore oznaczaly by linie do mozliwosci rashu -do kad mozna rashowac

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    Dodam dzisiaj po szkole bo w końcu będę miał wolne od nauki
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Junior Member
    Przegląda
    Goleniów
    yy i znowu dostałem bana niby za rash i txt dziwna to sprawa bo ja siedziałem z awp koło bazy więc wątpie ze to rash i niby byłem na txt dziwny ten serwer ciągle bany za nic

Senior Member
    Przegląda
    skoczow
    A to ja ci dałem bana na 60 min i napisałem rasz bo mi się pomyliło ale siedziałeś na txt więc ban był zasłużony
    [img]http/img2.vpx.pl/up/20090124/am94vz24fim5sb2bjz.png[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Polska
    Czyli wszystko jasne ;>

//Zamykam .

Uprawnienia umieszczania postów