ja w zupelnosci cie popieram chlopie , zalozmy jedna ze stron zachowuje sie jak stado niewyrypanych dziewczynek i zamiast wykonywac cele mapy robi na odwrot, druga strona przejmuje inicjatywe i konczy ten zalosny bol......lol a co np biega w takiej mapie de alpin, ja jedyne co widze to neon:terro nie kampi,ct nie raszuje...wiec 2 razy jak gralem na tej mapie i sobie pobieglem poweszyc terrorysta..dostalem za to bana z miejsca bez uprzedzenia...sory ale to smierdzi a pozatym skoro tak bardzo przestrzegacie tych granic raszow nie dalo by sie zalozyc plotow antyraszowych
takie co cie nie wpuszcza albo zabieraja hp zanim ni eminie minuta ...czaicie ocb
??

...lol a co np biega w takiej mapie de alpin, ja jedyne co widze to neon:terro nie kampi,ct nie raszuje...wiec 2 razy jak gralem na tej mapie i sobie pobieglem poweszyc terrorysta..dostalem za to bana z miejsca bez uprzedzenia...sory ale to smierdzi a pozatym skoro tak bardzo przestrzegacie tych granic raszow nie dalo by sie zalozyc plotow antyraszowych
takie co cie nie wpuszcza albo zabieraja hp zanim ni eminie minuta ...czaicie ocb