Knifeman, knifemanie, knifemanku, knifciu, itd... Tak sobie myślę, że ty chyba troszki zazdrosny o tego adma punishera jesteś?.. Często w grze piszesz teksty w stylu "bo puni dostał adma tylko dlatego bo falko odszedł blablablabla". Dla mnie po prostu uczepiłeś się puniego jak rzep psiego ogona i to widać w twoich działaniach=\ ciągle coś wypominasz, zwracasz uwagę, kwestionujesz "wielka mądrość admina" xD (no dobra trochę przesadziłem=p), ale kwestionujesz racje admina w jego poczynaniach.. Wiesz, ja osobiście gdyby ktoś tak wcinał mi się ciągle w zdanie, próbował przeforsować swoje spostrzeżenia za wszelką cenę to też bym się no zdenerwował lekko mówiąc >.< Punisher jak dla mnie swoją funkcję pełni dobrze, ale nie perfekcyjnie.. Dobrze bo jest nieugięty, ktoś wpierdziela się na txt? BAN! Ktoś raszuje? BAN! Ktoś czituje?? BAN i jeszcze konsekwentne zrównanie bota z ziemią Również przyznaje się, że jak jakiegoś aima widzę to wiązankę w jego strony pośle ale tak 3ba!! Też knifeman widzę, że studiujesz regulamin, doszukujesz się winy, robisz screeny i wstawiasz je na forum (wiesz całkiem niezły adwokat z Ciebie mógłby być xD) ale jak np. zaraszujesz parę razy i ktoś Ci zwróci uwagę, to piszesz "sry", potem dostajesz bana od puniego i wielkie oburzenie. Skoro taki z Ciebie student regulaminu to czemu go sam łamiesz? Najpierw patrz na siebie a potem wytykaj błędy innemu.

Wiele osób jeździ po punim tylko za to że banuje za taki rasz.. "a bo to tylko taki mały raszyk a puni mnie karci! bzitki admin z niego buu ". No co racja to racja bo żaden admin przed punim nie dawał bana na 60min za rasz czy teksturę. Szczytem kary był kick -.- a tu puni taki bzitki człowiek banuje i ocb? Pretensji do puniego jest co niemiara.. ale teraz pomyślcie czemu puni, aż tak dużo banuje? BANUJE BANUJE I BANUJE a tych banów ciągle przybywa.. Może taki punisher chce wam dać do zrozumienia, że taki rasz czy txt jest na tym servie kompletnie nie dopuszczalne i będziecie kosić te bany, aż się nauczycie! Ja osobiście nie żale się na forum, że mnie banują bo tego regulaminu przestrzegam! a widzicie? A jednak można?

Natomiast puni ma swój główny minus w tym że jest nadpobudliwy. Przyznaje nie raz puni na nerwach coś niestosownego powiedział. Jednak jestem pewien że to się poprawi prawda ? No chyba że jakiś wh czy aim będzie to tak "dla zasady" xD

Podsumowywując admin puni w zestawieniu z jego wadami i zaletami raczej wychodzi na dobrego admina i jak najbardziej powinien tym adminem zostać. Jakby zabrakło puniego to byłby płacz na forum od dziesiątek osób, że ten raszuje , ten txt , ten jest bzitki .. A tak zostaje się tylko taki knifeman któremu nic w życiu chyba nie pasuje (bo czytałem też twoje oskarżenia co do cheatów drużyny z którą miałeś turniej.. porażka stary-.- czasami zdaje mi się knif, że ty byś mógł wh znaleźć nawet w kamieniu -.-) A tak mamy puniego który jest skutecznym środkiem na wszelkie botostwo tak jak vanish oxi action na plamy ^^ (alem porównanie strzelił xD)

Dobra.. Ja już chyba dosyć powiedziałem i tylko czekam na posty w których niezadowolone raszujace boty zrównają mnie i po raz setny chyba puniego.. ALE PRZYJMIJCIE SOBIE TERAZ MOJE SŁOWA DO SERCA "MAM TO W D***E"

^^ Street przemówił ;p