Zobacz wyniki ankiety: Czy punisher powinien stracić adma?

Głosujących
19. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Nie

14 73.68%
  • Tak

5 26.32%
Strona 1 z 6 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Wątek: [Skarga] Punisher

Przyjaciel
    Przegląda
    Sieradz

[Skarga] Punisher

Nick: - punisher
    Data: - Non stop
    Opis: - Jest to skarga ogólna.

1. Po pierwsze :
    Następnie powiedziałem mu że złożę skargę i że może się już pożegnać i dostałem odpowiedź:
    http://img204.imageshack.us/my.php?i...nisher1zq6.png
    Następnie dostałem bana ja i proszę o unban moje IP to:83.14.196.226
    i mój kolega który został zbanowany za nic już wcześniej dzień też przez punisher to HitMe jego IP to:80.48.73.20
    http/img50.imageshack.us/my.php?image=punisherxx2.png
    (Jest to nieprzestrzeganie regulaminu punktów 2, 4 i 5)

2. Po drugie:
    Punisher napisał:
    w tym poscie prosze zamieszczac samych adminow osoby ktore mialy cheaty ja zaczne pierszy
    hitme-wh-antyflash
    olejoooo-wh-aim na glowe
    demon.team-aim na glowe-wh
    im-wh-aim na brzuch
    (Jest to nieprzestrzeganie regulaminu punktów 7, 9 i 11)

3. Po trzecie:
    Punisher nagminnie banuje bez dowodów zamiast poczekaj sobie spokojnie 5, 7 min nagrać demko zrobić screeny i wszystko było by cacy ale punisher nie przemyśli dokładnie swoich działań a potem powstaje 10 skarg że nie wiedzą za co dostali bana.
    (Niestety takie działania to nieprzestrzeganie regulaminu punktów 7 i 9!!)

Jak więc widzicie Punisher złamał 6 punktów regulaminu zrobionego przez RuFuS-a
    Oczywiście regulamin jest nowy ale o ile mi wiadomo zasady panujące wcześniej na serwerze były identyczne bądź bardzo podobne.

Regulamin jest tutaj jeżeli ktoś nie wie co oznaczają punkty 2, 4, 5, 7, 9 i 11:
    http/cs-portal.net/forum/viewtopic.php?p=32787#32787

Do skargi załączam ankietę czy punisher powinien stracić adma i wypowiedzi proszę uzasadniać bo możliwe że dopuścił się kolejnego złamania regulaminu.

Senior Member
    Przegląda
    siedlce
    widac ze mnie lubi ale ja ciebie niestety nie lubie

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    1 screen: "Coś Ci nie na rączkę KnifeMan" - nie widzę tam nic wulgarnego ? Więc ocb. ?
    2 screen: Już trochę gorzej Nie wiem puni ale kiedy dawałem Ci admina wydawało mi się, że dobrze będziesz sprawował tą funkcję Co się zmieniło, że nie potrafisz zapanować nad nerwami ?

Z tego tematu wyciągnąłem odpowiednie wnioski. Mianowicie dodanie powodów bana oraz wprowadzenie pluginu, dzięki któremu admin widzi co piszą żywi jak i umarli.

Tak na marginesie to puni rób od teraz ss i nagrywaj demka. Zresztą tak pisze w regulaminie
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Senior Member
    Przegląda
    skoczow
    RuFuS, on dobrze wypełnia swoja funkcję, ale ty niestety i szkoda niewidzisz jak denerwuje go knifeman ja sie mu niedziwie ze nerwowo nieumie opanowac poza tym ten 2 SS jest z przed 2 tygodni. Knifeeman teżdostaje bany za nadmierne używanie admin czata. Na upomnienia puniego nie reaguje więc lecą bany.
    [img]http/img2.vpx.pl/up/20090124/am94vz24fim5sb2bjz.png[/img]

Senior Member
    Przegląda
    Gubin
    ja mysle ze punisher jest dobrym adminem lecz troche nerwowy ale nie chce zeby stracil admina

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    Knifeman, knifemanie, knifemanku, knifciu, itd... Tak sobie myślę, że ty chyba troszki zazdrosny o tego adma punishera jesteś?.. Często w grze piszesz teksty w stylu "bo puni dostał adma tylko dlatego bo falko odszedł blablablabla". Dla mnie po prostu uczepiłeś się puniego jak rzep psiego ogona i to widać w twoich działaniach=\ ciągle coś wypominasz, zwracasz uwagę, kwestionujesz "wielka mądrość admina" xD (no dobra trochę przesadziłem=p), ale kwestionujesz racje admina w jego poczynaniach.. Wiesz, ja osobiście gdyby ktoś tak wcinał mi się ciągle w zdanie, próbował przeforsować swoje spostrzeżenia za wszelką cenę to też bym się no zdenerwował lekko mówiąc >.< Punisher jak dla mnie swoją funkcję pełni dobrze, ale nie perfekcyjnie.. Dobrze bo jest nieugięty, ktoś wpierdziela się na txt? BAN! Ktoś raszuje? BAN! Ktoś czituje?? BAN i jeszcze konsekwentne zrównanie bota z ziemią Również przyznaje się, że jak jakiegoś aima widzę to wiązankę w jego strony pośle ale tak 3ba!! Też knifeman widzę, że studiujesz regulamin, doszukujesz się winy, robisz screeny i wstawiasz je na forum (wiesz całkiem niezły adwokat z Ciebie mógłby być xD) ale jak np. zaraszujesz parę razy i ktoś Ci zwróci uwagę, to piszesz "sry", potem dostajesz bana od puniego i wielkie oburzenie. Skoro taki z Ciebie student regulaminu to czemu go sam łamiesz? Najpierw patrz na siebie a potem wytykaj błędy innemu.

Wiele osób jeździ po punim tylko za to że banuje za taki rasz.. "a bo to tylko taki mały raszyk a puni mnie karci! bzitki admin z niego buu ". No co racja to racja bo żaden admin przed punim nie dawał bana na 60min za rasz czy teksturę. Szczytem kary był kick -.- a tu puni taki bzitki człowiek banuje i ocb? Pretensji do puniego jest co niemiara.. ale teraz pomyślcie czemu puni, aż tak dużo banuje? BANUJE BANUJE I BANUJE a tych banów ciągle przybywa.. Może taki punisher chce wam dać do zrozumienia, że taki rasz czy txt jest na tym servie kompletnie nie dopuszczalne i będziecie kosić te bany, aż się nauczycie! Ja osobiście nie żale się na forum, że mnie banują bo tego regulaminu przestrzegam! a widzicie? A jednak można?

Natomiast puni ma swój główny minus w tym że jest nadpobudliwy. Przyznaje nie raz puni na nerwach coś niestosownego powiedział. Jednak jestem pewien że to się poprawi prawda ? No chyba że jakiś wh czy aim będzie to tak "dla zasady" xD

Podsumowywując admin puni w zestawieniu z jego wadami i zaletami raczej wychodzi na dobrego admina i jak najbardziej powinien tym adminem zostać. Jakby zabrakło puniego to byłby płacz na forum od dziesiątek osób, że ten raszuje , ten txt , ten jest bzitki .. A tak zostaje się tylko taki knifeman któremu nic w życiu chyba nie pasuje (bo czytałem też twoje oskarżenia co do cheatów drużyny z którą miałeś turniej.. porażka stary-.- czasami zdaje mi się knif, że ty byś mógł wh znaleźć nawet w kamieniu -.-) A tak mamy puniego który jest skutecznym środkiem na wszelkie botostwo tak jak vanish oxi action na plamy ^^ (alem porównanie strzelił xD)

Dobra.. Ja już chyba dosyć powiedziałem i tylko czekam na posty w których niezadowolone raszujace boty zrównają mnie i po raz setny chyba puniego.. ALE PRZYJMIJCIE SOBIE TERAZ MOJE SŁOWA DO SERCA "MAM TO W D***E"

^^ Street przemówił ;p
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Sieradz
    Cytat Zamieszczone przez RuFuS
    1 screen: "Coś Ci nie na rączkę KnifeMan" - nie widzę tam nic wulgarnego ? Więc ocb. ?
    RuFuS w pierwszym screenie nie chodziło wcale o wulgaryzmy punishera tylko innych, co pokazuję jaka jest sytuacja na serwerze podczas gdy on na nim jest i jak nie reaguje na przeklinanie innych co jest złamaniem kolejnego punktu Twojego regulaminu. Myślałem RuFuS że regulamin jest po to żeby go przestrzegać a nie odwrotnie :P:P

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    Wiesz rufus.. dla mnie knifeman w przekazie podprogowym stara się na tobie wywołać pewne emocje.. Przecież to widać że zazdrosny knifeman co chwile napierdziela posty o łamaniu regulaminu przez puniego tylko po to abyś ty go zwolnił Abyś wpadł Rufus na taką myśl: "kurde admin puni robi leci sobie w ciry z mojego regulaminu to ja wstawię na jego miejsce knifemana co przecież z niego taki student i regulamin zna i będzie szafa". xD

komedia
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Senior Member
    Przegląda
    siedlce
    hahahahaha jaki streeet o nie moge ze smiechu w tym ostatnim poscie hahahahahaaha co racja to racja hahahahahaah

Senior Member
    Przegląda
    Gubin
    no dokladnie Street moim zdaniem on chce wykopac punishera moze jak on nie dostal admina to dlaczego pnisher ma go miec nie ?

Strona 1 z 6 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów