Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Skarga na punishera!

Member
    Przegląda
    Sierpc

Skarga na punishera!

Dobra więc dziś gram sobie w csa....A punisher na czacie adminowskim(duze biale literki) bluzga i obraza innych graczy(bot itp i nie jest to w zartach.-.-)Potem napisałem mu zeby nie przeklinal a on na adminowskim pyta sie co nam w nim prezszkadza wiec na pisalem ze bluzgi i to ,że żądzi się jak nie wiem co jakby on sam tego serva zrobił...Nie słucha innych graczy np,. jak ktoś informuje o wejsciu na textury,...Oczywiście po tym jak napisalem co mi u niego rpzeszkadza(nie bylo to w zaden sposob obrazliwe) dostałem bana!:-.-Nie wiem co z nim zrobicie albo czego nie zrobicie ale wg,. mnie nie spełnia się jako admin i nie daje dobrego przykładu...

Senior Member
    Przegląda
    siedlce
    eh

Senior Member
    Przegląda
    skoczow
    N1eDzW1eDz, hahahahahaha z czego co ja pamiętam to ty nieprzestrzegasz regulaminu serwera!!!!! Sam właziłeś na txt sam raszowałeś...itd. Jak sie syneczku nieznasz na żartach to lepiej nic niemów. Temat w ogóle niepotrzebnie założony chcesz nabić posty czy co pffffff.
    PS: Nieraz sam narzekałeś jak nie było adma teraz jak jest to też narzekasz zal mi cię poprostu;/
    [img]http/img2.vpx.pl/up/20090124/am94vz24fim5sb2bjz.png[/img]

Member
    Przegląda
    Sierpc
    Może troche grzeczniej... raszowałem jak dopiero zaczynałem tam grać bo nieoswoiłem się z servem itp a jak mi sie zdarzy to bardzo rzadko....więc chyba ty chcesz nabic posta a ty paniszer lepiej mnie odbanuj....Ale dobra i tak się bedziecie mścili aha i jezcze jedno....Możeciesobie rozmawiac lub wyzywac sie na gg a nie na czacie adminowskim?!?!
    Stop katom w niebieskich mundurach!Tylko Bóg może nas sądzić!

Senior Member
    Przegląda
    siedlce
    sorka za spamik ale powiem eh i nic wiecej

Member
    Przegląda
    Sierpc
    Powiesz eh bo co?bo nie umiesz bez przeklinania inteligentnie odpoweidzieć na post??

Senior Member
    Przegląda
    siedlce
    bo nie mam ochoty z dzieckiem wchodzic w rozmowy???? i noe mam ochoty offtopu robic tak jak ty to robisz

Przyjaciel
    Przegląda
    Sieradz
    Punisher po pierwsze się uspokój sam wiesz że to nie pierwsza skarga na Ciebie. Więc nie pogarszaj swej sytuacji tylko odpowiedz mu spokojnie. Też uważam że zbyt często przeklinasz :P:P

Member
    Przegląda
    Sierpc
    jEZUU MAM screena nawet:I to przed chwilka zrobionego więc nie mów ze nie!....

Oto screen: [img]http/img381.imageshack.us/img381/9944/screenfh3.th.png[/img][img]http/img381.imageshack.us/images/thpix.gif[/img]

Senior Member
    Przegląda
    Wrocław
    Brawa dla osoby która dała mu admina xD

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów