zal was bociki grac nie potraficie moge was kazdego na serwie sxe rozpykacjak bym mial haxy bym nie robil klanu i nie kupywal serwa dobra jak chcecie miec poziom na serwie 12 latkow to grajcie dalej mi tam z wami juz nie pasi granie jak bd dostawal bana a ty mardog sie boisz cos powiedziec na serwie tylko na forum po cichaczu lecisz jakby rufus ci pozwolil mnie zbanowac to niby czemu dostalem unbana ;/ ? a na demku w czasie gdy ten czit latal to ile max 5 zabilem w tym max 2 banie no oczywiscie aim kuzwa zoba se na youtubie neownage i powiedz hax ? http
/pl.youtube.com/watch?v=0-WIz8rWqU0
czlowiek jest taki jak czegos nie rozumie to zabija to samo u was przegrywacie to od haxow przezwiska leca lo

jak bym mial haxy bym nie robil klanu i nie kupywal serwa dobra jak chcecie miec poziom na serwie 12 latkow to grajcie dalej mi tam z wami juz nie pasi granie jak bd dostawal bana a ty mardog sie boisz cos powiedziec na serwie tylko na forum po cichaczu lecisz jakby rufus ci pozwolil mnie zbanowac to niby czemu dostalem unbana ;/ ? a na demku w czasie gdy ten czit latal to ile max 5 zabilem w tym max 2 banie no oczywiscie aim kuzwa zoba se na youtubie neownage i powiedz hax ?
/pl.youtube.com/watch?v=0-WIz8rWqU0
Odpowiedz z cytatem