Każdy słyszał o wielkiej imprezie PGA 2008, która odbędzie się 22-23 Listopada.Wiem,że to dopiero za miesiąc ale jestem ciekaw kto z was przyjedzie
Z tego co napisali będzie wiele atrakcji,konkursów itpTargi odbędą się już za niecałe trzy miesiące, w weekend 22-23 listopada. Tym razem zorganizujemy je w hali numer 5 - nowoczesnym, największym pawilonie na Międzynarodowych Targach Poznańskich. Wypełni go kilkadziesiąt tysięcy zwiedzających i kilkudziesięciu wystawców prezentujących najnowsze produkty branży multimediów i IT. Zorganizują oni dla Was ekskluzywne premiery gier, przygotują liczne konkursy i turnieje z wieloma cennymi nagrodami. Podczas PGA 2008 będziecie mogli zagrać w topowe gry na komputery stacjonarne i konsole na ponad 200 stanowiskach. Na targach znajdzie się również Fantasy Arena z turniejami gier karcianych, figurkowych i planszowych oraz Paintball Arena. Na PGA zobaczycie także najlepszych polskich… piłkarzy stołowych, podczas odbywających się na targach Mistrzostwa Polski w „piłkarzyki”...
Szykujemy dla Was wiele wydarzeń specjalnych. Coś dla siebie znajdą fani kultury hip-hopowej. Nie zabraknie szybkich i celnych rymów, tańca i graffiti. Na PGA 2008 będziecie mogli spotkać też popularnych aktorów i sportowców.
Przygotowujemy największą w historii PGA kampanię reklamową. Już za kilka dni będziemy widoczni na ulicach Poznania. W listopadzie będziemy dosłownie wszędzie!
Kolejne szczegóły na temat targów będziemy sukcesywnie ujawniać. Zapraszamy do regularnego odwiedzania naszej strony.
więcej info na httpRaz jeszcze najważniejsze informacje:
Targi odbywają się w dniach 22-23 listopada 2008, w Poznaniu, pawilon 5, MTP
Godzin otwarcia: sobota: 10.00-20.00, niedziela: 10.00-18.00
Cena biletu: 15 zł (jednodniowy), 23 zł (dwudniowy)
Kasy czynne: 9.30-20.00
Wejście na tereny targowe:
• Wejście północne – ul. Grunwaldzka
Sponsor główny: Microsoft
Sponsorzy: Intel, HP
Partnerzy technologiczni: KFC, NTT System, Microsoft Sidewinder, Benq, WideOpen, DLink
Patroni medialni: Radio ESKA, Multikino, GameSat, CD Action, Gry-Online, Kolporter/www.digitalarena.pl/
Jak narazie jedziemy w składzie:
-Derdo
-Wovar
-Koniu
-prawdopodobnie wowi z dangerem(bagdad.net.pl)
-grono i jeszcze parę osób z pniew(mojego miasta)
-ja
kto by się z was przejechal?