Cytat Zamieszczone przez max_rezydent
Eragon nie stety tak... to był byłeś ty gdy była sprawa z hashu, który wchodzi na ffa wyzywa ludzi na seyu i drze sie przez mikrofon... ma to polegać na tym że po przeglądzie i modernizacji wypiszemy na forum adminów kto jakie ma prawa czyli powiedzmy:

cs-portal.net || Eragon - H@ 4Fun i @
max - @FFa
tomqu - GFFa i GTp

lub jeszcze lepiej:

FFA serwer
1. Shocik - @H
2. Rufus - T@
3. max - @
4. tomqu - R (rezydent)

każdy czytając to będzie wiedział kto jest kim na serwie i jakie ma prawa...
takie listy by było wiadomo kto co może a co nie... a takie listy powinien zrobić każdy H@ i podać je osobie wyznaczonej przez ex0na by ta mogła podać je na forum do wglądu dla każdego.
a i istotna zmiana inny admin nie może dać bana drugiemu adminowy nie zwracając na range bez uprzedniej konsultacji z nim o błędzie...
np: dostałem bana od kogoś nie będąc na serwie (hltv jak dobrze pamiętam) za to ze mu dostał bana... na naszych serwach musi się skończyć "kolega koledze ręce myje"... każdy odpowiada za siebie... w razie błędów 2 admin powinien opisać to na forum by wyjaśnić zaszła sytuacje...
Ja Ci bana nigdy nie dałem. Tylko broniłem HaShU. Sądze, iż H@ np 4fun czy war3, powinien ten imunitet miec na kazdym servie, poniewaz nalezy do najblizszych wspólprawcownikow ex0na, po co to zmieniac?;>