Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 23
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Połowiczne rozwiązanie raszu

Senior Member
    Przegląda
    Częstochowa
    Ja nie powiedziałem że konkretnie ten serwer Więc wypraszam sobie takich uwag :>
    [img]http/img.userbars.pl/119/23655.gif[/img]

Jeździmy za Wisełką!

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    Cytat Zamieszczone przez TakeMyArm
    Ja nie powiedziałem że konkretnie ten serwer Więc wypraszam sobie takich uwag :>
    niestety powiedziałeś ogólnie odnosząc się do tego serwera, inaczej tego nie można interpretować...

dalej jestem za większą liczbą adminów do pilnowania, a sam nie startuje na wc3, więc niczego mi nie możecie wytknąć ;P
    -Enemy or Ally?
    -It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
    -No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!

Senior Member
    Przegląda
    Częstochowa
    Większa liczba adminów też mi coś .... zgłaszać się będą jakieś dzieci a potem połowa serwera to samo admini będą ;]

Jeździmy za Wisełką!

Senior Member
    Przegląda
    z Kostrzyna
    Powiem tak dobry pomysł z tymi liniami noo ale nikt nie wie jak to zrobić albo po prostu sie nie chce. Ostatnio wbiłem po innym nikiem na war3 to jest po prostu masakra dosłownie całe ct ras***e. Albo można zrobić tak jak hashu pisał

:<

Junior Member
    Przegląda
    CCH
    Szczerze ? Przydało by się coś zrobić...Czasami to jest haos...Prośby nic nie pomagają dopiero jak poleci kilka banów ludzie się uspokajają...Jeśli nie dałoby się wykombinować nic to w takim razie moim zdaniem jeszcze lepiej usunąć kreta...I tak jak kret spadnie i tak od razu dostaje banie (Nie wiem skąd oni wiedzą to Pewnie "minimodels").
    "Iść swoja drogą nie dać satysfakcji wrogom
    Nowy dzień szansę na wygraną wciąż powiększa..."

Junior Member
    Przegląda
    kłakuf
    A to co pisał tombcio? zwykłe napisy na teksturach, przynajmniej mnie powstrzymałyby mnie od raszu. Doszło do tego że w ct się dalej niż bs na krok nie ruszam, bo banują

Senior Member
    Przegląda
    Częstochowa
    mówię wam 2 raz że minmodels ktoś wyłączył .. a jak dacie tylko same linie to potem jak koleś przekroczy je to leci mu spam że przekroczył granice rashu i tak do momentu aż nie cofnie się.. a z tym wyłączeniem kreta to koleś przesadziłeś .. po to jest wartownik by kreta miał a nie. A tak w ogóle to byłem,jestem i będę za FFA !

Jeździmy za Wisełką!

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 23

Uprawnienia umieszczania postów