seel zobacz moj post u gory i sie wypowiedz
seel zobacz moj post u gory i sie wypowiedz
add., bedziecie widzieli co sie bedzie dało w tym 2 meczu...
POZDROWIENIA DLA csstalowawola.pl.
Seele ^ głupi cwelu przerób jeszcze te ss w photoshopie i zrób z tego sygnaturkę. PARANOJAAAAAAA. Weźcie tych lizdupków i dupowłazów z tego świata bo mnie coś trafi...
[center:508149e805]
"Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"
[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
[/center:508149e805]
regulaminu chyba na oczy nie widziałeś...nie interesuje mnie że masz wszystkie flagi i moda na forum, nic Cię nie upoważnia do takiego zachowania.Zamieszczone przez RuFuS
co do zeno, nie używał na scrollu kucania, a to że cicho chodził zapewne wynikało z amuletu kota.
EDIT: już robie sygnaturke, zaraz sobie wkleję![]()
-Enemy or Ally?
-It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
-No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!
Wcale nie uważam, że mam moda i wszystko mi wolno... nie miałem moda i też wyrażałem to co myślę... A takie zdanie mam właśnie o Tobie i największemu przylepkowi na forum czyt. add.
Nie będę tu nic pisał bo to nie dział od tego...
[center:508149e805]
"Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"
[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
[/center:508149e805]
Seel ty chyba mylisz pojecia silent run z duck na scrollu.Silent run tzw ciche bieganie przejawia sie w plynnych ruchach gracza ktory wykonuje pare krokow a slychac co ktorys tam napisalem w skrocie;pJezeli by mial duck na srollu to by odbijalo go co skoka on plynie robil:P
pS.seel zapodaj demko ;p
mówię ci, amulet kota...
mogę ci dać demo, które jest niestety w dwóch częściach z powodu błędu serwera
-Enemy or Ally?
-It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
-No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!
Żal ... jak patrzę na wypowiedzi tego RuFuSa to śmiać mi się chce ... człowieku ogarnij się troszkę dobrze? A to ja miałem mieć bana kompletnego za ironiczną gadkę, co za ziom i jeszcze masz zastrzeżenia do sędziego? Według mnie kara czterech rund karnych jest słuszna i oczywista w przypadku takiego zachowania ... !!! :P:P:P
[ Dodano: 20-10-08, 21:43 ]
<------- A za to też zdaję się jakaś kara powinna być ... podsumowując jesteś arogancki i cyniczny ... bardzo się dziwię, naprawdę się dziwię że masz tu admina bo admin powinien dawać dobry przykład a nie zachowywać się w ten sposób!!! :PZamieszczone przez RuFuS
Czasami emocję biorą górę nad rozumem :P ( skąd ja to znam -_- ) Dobra nieważne myśle że Rufus sobie pośpi i zrozumie że coś jest nie tak.
Co do ciebie KnifeMan, każdy ma chwilę słabości czy jest adminem czy sprzedaje ziemniaki pod twoim blokiem czasami trzeba zrozumieć i przemilczeć a czas sam pokaże czy to dobre było czy nie ( czy jakoś tak to ciałem mądrze ująć )
Wiec podsumowując Peace And Love bo jak nie to ..... wpierdol macie nooo xD
RuFuS, jako admin i moderator nie powinieneś się tak zwracać, jeszcze ten tekst na matke![]()
Seele ^, KnifeMan, w 100% sie z wami zgadzam, kara powinna być WYSOKA
[img]http/img2.vpx.pl/up/20090124/am94vz24fim5sb2bjz.png[/img]