Ale ja jestem zawodnikiem i też moge coś powiedziec!
Co ty myślisz że na turniejach to zawodnik nie ma nic do gadania? to się bardzo mylisz...
Proszę o nie robienie OFF-TOPIC
Ale ja jestem zawodnikiem i też moge coś powiedziec!
Co ty myślisz że na turniejach to zawodnik nie ma nic do gadania? to się bardzo mylisz...
Proszę o nie robienie OFF-TOPIC
Poza tym jego nikt nie musi pytać o zdanie a zwłaszcza taki ktoś jak ty Mardog. Łamiesz regulamin serwera na prawo i lewo jak tylko admini sobie pójdą ... i ty uważasz się za kogoś kto może decydować o tym kto ma się wypowiadać ?? Zastanów się choć troszkę ....Zamieszczone przez Mardog
moim zdaniem, jeżeli ktoś nie dostarczy demka i screenów po turnieju na czyjeś życzenie(przeciwnika lub sędziego) wygrana teamu gdzie są braki powinna być traktowana jako przegrana.
Ogólny wgląd do demek raczej nie jest wskazany.
PS nie sele^^ (nie wiem jak ty to mogłeś w ogóle napisać xD( tylko Seele ^
za brak ^ się nie obrażam ;P
-Enemy or Ally?
-It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
-No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!
Falcon, zmora i Szczypior leja Didiera :P Tylko ze on sam gra
a to nie ich wina, ze drużyna się nie stawiła na czas...w regulaminie jest napisane o tym dokładnieZamieszczone przez Xelox
![]()
-Enemy or Ally?
-No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!
LoL?? nie ma jego składu?? Co z iSeerq-iem??Zamieszczone przez Xelox
To fajny team ma. Ciekawe gdzie iSeerQ! i Mr.Yo. Z zresztą jutro z nim pogadam w szkole czemu nie przyszedł na turniej.
Gralem sam na Falcona,Szyczpiora i Zmore ;p ciagle dostawalem banie ale sie nie poddalem!!! Walczylem nawet prawie wygralem jedna runde<lol2>
Jak ktos szuka teamu to jestem chetny moge byc rezerwowym, rozmaialem z Zmora zgodzil sie
Falcon ale jeszcze gadalem z Didierem ze jak jego koledzy nie przyjda to jestem rezerwowy
powiecie ze juz koniec? ja tu kurde mogłem sędziować, a myślałem ze to dłużej zejdzie, bo zaraz wychodzę ;P
-Enemy or Ally?