Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Skarga na baku

Mieszany widok

Junior Member
    Przegląda
    czwa

Skarga na baku

chciałbym złożyć skarge na admina o niku baku! Ten że chłop nie przestrzega regulaminu. Łamie wszystkie zasady robi pośmiewisko z innych graczy!! bawi się adminem, nadmiernie i w niepotrzebny sposob go uzywa. Mam na to dowody

DamsY wyraźnie pisał

DamsY : Rasz=ban

Natomiast admin zlekcewarzył to i zrobil samowolke(bo jest przecierz adminem) zrobił rajd wybil wszystkich tt i do tego głupio się smiał!!!

baku : Hahaha ale cioty!!
    baku : TT nie kampic ,

Jak mu zwróciłem uwage zeby nie raszowal to nie będziemy kampić to dal kicka!!!

^FleSzuUU : jak wam zwracam uwage ty kickujesz ?

^FleSzuUU : rob tak dalej

Po tym jak to napisałem od razu dostałem bana co prawda na 1 min ale sam fakt sie liczy. Baku nie umie poslugiwać się adminem i robi sobie z tego jaja.

*** Dostales bana na 1 minut!
    *** Zbanowany przez admina baku, powod to ',]'
    *** Jezeli uwazasz ze to pomylka, mozesz go wyjasnic na
    *** Naszym forum www.cs-portal.net/forum

Moim zdaniem nie zasługuje na to zeby być adminem! chce być najlepszy i mieć najlepsze staty!! dlatego kickuje banuje wyzywa "bo jemu wszystko wolno" jak to kiedyś napisał!!
    Kto się ze mną zgodzi????
    mam nawet screena z jego zachowaniem!!!

Zrobcie z tym porządek!!!
    Pozdro

Przyjaciel
    Przegląda
    Wrocław
    Fleszu czemu nowy profil na forum ?
    Dałbyś tego screena, żeby baku mógł się do niego jakoś ustosunkować...
    [img]http/www.falcon_pl.republika.pl/p.jpg[/img]
    [img]http/www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] Piszę Poprawnie Po Polsku

Przyjaciel
    Przegląda
    Polska

^FleSzuUU, to teraz mnie rozwaliłeś na kawałki . Ile masz lat ?

Koleś wyzwałeś mnie od 'ciot" i innych graczy . Zraszowałem owszem ale mogłeś mi to inaczej napisać a nie od razu wyzywać od "ciot" . Nie bądź taki mądry, bo sam raszowałeś i zwracałem Tobie uwagę ale Ty na to nic .

Świadkiem jest DamsY, który był wtedy na serwerze . Po za tym mam ss jak mnie wyzwałeś .

baku : Hahaha ale cioty!!
    baku : TT nie kampic
    Jak tak napisałem ? Daj mi jakiś dowód, ss lub coś innego . Też tak mogłem sobie napisać edytując .
    Jak mu zwróciłem uwage zeby nie raszowal to nie będziemy kampić to dal kicka!!!

^FleSzuUU : jak wam zwracam uwage ty kickujesz ?

^FleSzuUU : rob tak dalej
    Chyba o czymś zapomniałeś, nie dałeś całej rozmowy z say . Zwróciłeś mi uwagę używając zwrotu :

baku cioto nie raszuj .. Moim zdaniem użyłeś tego słowa bezpodstawnie i obraziłeś mnie . Uwagę mogłeś mi zwrócić w inny sposób po prostu nie obrażając mnie .

Mojego screena pokażę jak będę miał dostęp do komputera, bo mam remont i komputer jest off .

Po za tym chciałem zwrócić uwagę, iż gracze którzy grają na serwerach cs-portal.net i mają znajomości z adminami są zbyt pewni siebie, myślą że jak znają admina to mogą mu powiedzieć/napisać żeby zbanował kogoś a on to zrobi, albo że admin może stracić admina .. ;]itd. !! Tak nie jest a jak jest to tak nie powinno być !!

Po za tym użytkownik nie wie na jakich serwerach gra, bo założył skargę w złym dziale .. Graliśmy wtedy na TP ;|
    Pozdrawiam, baku !

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    po co bawić się w screeny, wyciągnijcie logi i będzie wszystko jasne....

a moim zdaniem obie strony ściemniają i wina leży po środku
    -Enemy or Ally?
    -It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
    -No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!

Przyjaciel
    Przegląda
    Polska
    Cytat Zamieszczone przez Seele ^
    a moim zdaniem obie strony ściemniają i wina leży po środku
    Nie wiem jakim cudem masz swoje zdanie jak Ciebie na serwerze nie były ;] Po za tym dlaczego miałbym kłamać ? Myślisz, że się boje utraty admina ?

Senior Member
    Przegląda
    Wrocław
    hmm a ja nic tu nie widzę może za mało dzisiaj spałem ale czegoś mi naprawdę w tych twoich cytatach brakuje ;]