Zobacz wyniki ankiety: Czy zgadzasz się, aby NICK został Junior Adminem na serwerze TP/WAR3FT/FFA?

Głosujących
1. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

0 0%
  • Nie

1 100.00%
Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: [Admin] Kalasanty

Mieszany widok

Member
    Przegląda
    Polska/Niemcy

[Admin] Kalasanty

Nick: - Kalasanty
    Staż: - Nie jest oszałamiający, w sumie to nawet nigdy nie liczyłem. Gram dla zabawy, a nie dla chęci zamsty za niepowodzenia w życiu prywatnym.
    Nick steam: - nie posiadam, dlaczego ? czyt. wyżej
    Staż na cs-portal.net: - Nie będę owijał w bawełne, na WAR3FT gram od wczoraj, pare dni temu wbiłem na TP.
    Godziny przebywania na serwerze: - To zależy od tego jak będę miał wykłady na uczelni, ale przeważnie popołudniu oraz wieczorami.
    Doświadczenie w adminowaniu: - Nigdy nie byłem żadnym adminem, lecz uważam, że nie będzie z tym problemu :P
    Znajomość AMX: - Nie mi to oceniać, ja wiem, że potrafię zrobić dobrą paczkę oraz skonfigurować plugin.
    Coś od siebie: - Co mogę napisać... Jestem 23 letnim studentem matematyki, który w chwilach wolnych od nauki lubi pograć w cs'a. Nie będę pisał rzeczy typu ,,Chcę admina bo będę tępił cziterów". Chce po prostu wprowadzić na serwer miłą atmosferę oraz pomóc graczom w odnalezieniu się na serwerze WAR3FT. Żaden, ale to żaden gracz nie zostanie przeze mnie skrzywdzony, a także nieodpowiednio potraktowany. Również nie wyjdzie z moich ust żadne przekleństwo, mam szacunek do bliźniego swego... Wiem coś na ten temat, ponieważ miałem w dzieciństwie poważny wypadek, któy rzutuje na moje teraźniejsze oraz przyszłe życie. Ale nie zgłębiajmy się w ten temat... Wiele osób pewnie napisze komentarze w stylu "Wszedł na forum i chce adma ?". Ale mi na prawdę nie chodzi o tą "władzę". Chcę pomóc, a to chyba nic złego. Pozdrawiam i czekam na komentarze zarówno te złę, jak i dobre

Przyjaciel
    Przegląda
    Wrocław
    Odrzucam. Za krótki staż. NIGDY Cię nie widziałem.
    [img]http/www.falcon_pl.republika.pl/p.jpg[/img]
    [img]http/www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] Piszę Poprawnie Po Polsku

Uprawnienia umieszczania postów