Jest do was taka prośba żebyście w końcu zaczęli zajmować się tym do czego zostaliście przydzieleni. Rozumiem że gra daje wam wiele radości ale wy musicie pilnować żeby nikt tej radości i przyjemności nie odbierał innym graczom. Rozumiem że czasami wam się nie chce sprawdzać czy ktoś ma haxy czy nie ( bo macie dobra rundę bo macie dobra bron i szkoda wam iść do spectów ) nie wnikam. Czasami trzeba poświęcić własna przyjemność żeby inni mogli się cieszyć. Ale wracam do głównego wątku gram często na WAR3 i widzę jaki CENZOR jest tam czasami ( nawet gdy admin jest dostępny ale jest zbyt zajęty gra żeby zwrócić na coś uwagę ) Nie mówię tego personalnie bo to nie ma na kogoś najechać to ma dać do myślenia Adminom i Junior adminom. Już nie będę się denerwował prosił podpowiadał odwalał za was roboty. Ja mam swój serwer i nikt mi nie pomaga ani nie ułatwia. Postarajcie się trochę zwracać uwagę na porządek i sygnały od graczy. Jeżeli czytając nic nie zrozumiecie zastanówcie się "po co wam ten admin"
bTw. Jedynie H@ trzyma rękę na pulsie
[ Dodano: 02-10-08, 02:48 ]
Widzę 0 odpowiedzi czyli rozumiem że postawa się zmieni dziękuje za przeczytanie![]()