chciałem poinformowac was że Ruch Chorzów nie wygra tego sezone OE to jest pewne bo w nim nie wystartuje z powodu braku licencji jej miejsce zajeła Wisła Płock
Cracovia Kraków
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski
BOT GKS Bełchatów
Górnik Zabrze
Jagiellonia Białystok
Korona Kielce
Lech Poznań
Legia Warszawa
Łódzki KS
Odra Wodzisław Śląski
Polonia Bytom
Ruch Chorzów
Widzew Łódź
Wisła Kraków
Zagłębie Lubin
Zagłębie Sosnowiec
Zgadzam się, jeżeli wytrzymają ten rok w OE będzie dobrze, w co szczerze wątpie, teraz największe szanse ma Wisła Kraków, BOT GKS Bełchatów, i Zagłebie Lublin, może Cracovia coś jeszcze zwojuje. Od Legi zbyt dużo zawodników odeszło po meczu z Vetrą Wilno..Zamieszczone przez Bart
według mnie Bełchatów
[img]http/img502.imageshack.us/img502/625
vegetata4.jpg[/img]
Teraz WISŁA ma wielka szanse, ma zarombiste wzmocnienia trener nawałka nie zapowiada ze to wszystkie. Jak widac nawet na turnieju w USA teraz wygrali nawet ze Sevilla. Wiec ja wierze teraz tylko w wisłe!!!!![]()
![]()
[ Dodano: 2007-07-30, 09:35 ]
Pomyliłes sie chłopie jak zawszeZamieszczone przez miazga12
![]()
Nie wiem mozeGKS BEŁCHATOW ale nie ma co obwstawiac zobaczymy jak to wszystko poleci![]()
.
no bo przyznali im licencje a co ty się znasz wisła ma szanse moze na 3 miejsce moze wygrali z sevila tylko jak patrzyłem kto tam grał to z podstawowego grał tylko kanute a tak to 3-skład
Może i jestem za Wisłą i twierdziłem, że ona będzie mistrzem , ale po oglądnięciu meczu PGE GKS Bełchatow - Korona Kielce, zmieniłem zdanie, Bełchatów gra piękną piłke, I nikt inny nie będzie miał mistrza..Zamieszczone przez Bart
Pewnie zaraz zaczniesz wyklinać, że gówno prawda, ale raczej meczu nie oglądałeś więc..
[ Dodano: 2007-07-30, 10:05 ]
I Tu się mylisz, komentator mówił co innego..Zamieszczone przez miazga12
jasne komentator patrz
tu pisze że ruch nie zagra i że decyzja jest ostateczna
a tutaj że jednak zagra i wczoraj tą decyzyje Jan Tomaszewski porównywał do burdeluKod:http://www.90minut.pl/news.php?id=587988
a tu masz że jednak zagra
Kod:http://www.90minut.pl/news.php?id=590337
Miazga12 zal mi cie poprostu. Nie wiem czy ty sie znasz na piłce w praktyce napewno nie. Ale w wiedzy chyba tez nie. Jak bys nie widzial ruch ma ładny stadion. Tylko miał zaleglosci finasowe wobec pilkarzy. I dlatego mu niechciano dac. Ale OE odrazu poweidziala ze ruch zagra na 81%!!!! i po pierwsze decyzja o przyznaniu licenci padla juz chyba z tydzien temu jak nic nawet wiecej.
[ Dodano: 2007-07-30, 23:32 ]
Ja wiem ze Wisła a ty to przepasc w umiejtnosciach piłkarskich. Wisła sie poprostu umuwa się do twoich umiejtnosci . Ale chłopie Wisła grała na turnieju oszałamiajaco. Szkoda ze nie ogladałes.GKS moze i gra cos ja nie muwie ze nie. Ale ja nie muwie ze wisla bedize wygrywac wszystko. Bo iwem ze tak nie bedzie![]()
Tylko licze na zobaczeniu pucharu w rekach capitana druzyny na koniec sezonu!!![]()
[quote="Bart"]Miazga12 zal mi cie poprostu. Nie wiem czy ty sie znasz na piłce w praktyce napewno nie. Ale w wiedzy chyba tez nie. Jak bys nie widzial ruch ma ładny stadion. Tylko miał zaleglosci finasowe wobec pilkarzy. I dlatego mu niechciano dac. Ale OE odrazu poweidziala ze ruch zagra na 81%!!!! i po pierwsze decyzja o przyznaniu licenci padla juz chyba z tydzien temu jak nic nawet wiecej. [/quote="Bart"]
ej ja dokładnie to samo napisałem przedtem że nie dostała licencji z powodu zaległości finansowych i to była decyzja ostateczna,potem zapłacili i jednak im przyznali ;/