Nick:KoWboJ!
Data: - 28 wrzesnia 2008
Opis: - Gralem sobie a tu nagle mi się pojawiło (you are banned from this serwer) A zadnych czitow oczywiscie nie mam. Prosze o unbana.
IP: - 77.91.50.130
Nick:KoWboJ!
Data: - 28 wrzesnia 2008
Opis: - Gralem sobie a tu nagle mi się pojawiło (you are banned from this serwer) A zadnych czitow oczywiscie nie mam. Prosze o unbana.
IP: - 77.91.50.130
hm.... niech Ci będzie... unban dla Ciebie. Następnym razem się pilnuj!
A czemu mam się pilnować? Co ja takiego zrobiłem?
add!.. Po kij go odbanowałeś ? Jechał na aimie celownik mu latal jak nic same banki walił. Nawet sensu demka nie było krecic.. Może mi zara napisze ze ma taka myszke <haha>
:<
mi?hahaah pomylio wam się coś . omg na aimie?hahahaahahah
No tak !! może ktoś Ci sie wjebał na nick albo miał prawie że taki sam nick. Dałem Ci albo komuś pod takim samym nikiem jak ty perma. Potem znow ktoś wbił na takim niku to dałem jeszcze raz bana
Niewiem co się stało ale wam moge przysiaść ze to nie ja . Nigdy nie czitowalem w csie .
także ktoś ci się wbił na nick ;/ ale dobra masz już uunbana tak ? .. Temat Close plz
A po zatym gram 2 tygodnie i wole się uczyć grać bez czitów bo przynajmniej się czegos moge nauczyć .
I masz racje tak ja do mnie add! i klusek sie przyczepili ze niby gram na czitach to mówiłem im zeby demko nagrywali mnie jak nie wieża. Bez czitow jest lepsza ale trudniejsza gra. czasami idzie lepiej a czasem gorzej. Ale to tylko jest gra
[img]http/www.falcon_pl.republika.pl/csportal/jawar3.jpg[/img]