Nick: - Slave Mastah
Data: - 26.09.2008 ->bodajże nie jestem pewny czy nie dzień wcześniej
Opis: - opisywałem już w innym temacie, ale postanowiłem zrobić nowy zgodny z regulaminem. A więc po grze na kilku mapach na serwerze 4fun na mapie de dust2 grałem spokojnie do czasu jak wybiegając z respa zdjął mnie Blair z awp.->reconnect<- zaczynam od nowa i... kończę mapę ze statami 23-2, gdzie podczas ładowania następnej mapy dostaję bana od ONQU. Pytanie za co? ->powód:Czitujesz<- Yhm wszystko ładnie pięknie, ale bez żadnych dowodów. Zawsze grałem, gram i będę grał czysto, a temu Adminowi nie chciało się nawet wejść na specta. Popatrzył, że mam dobre staty i doszedł do takiego wniosku, że należ się ban? Gratuluję w takim razie. Czekam na sprawne i szybkie w miarę możliwości rozwiązanie sprawy, bo to kolejny już ban w przeciągu kilku dni bez uzasadnienia na mnie. To że gram raz lepiej raz gorzej jest uwarunkowane 1. szczęściem 2. umiejętnościami 3. moją pc maszyną która jest już wiekowa/fps-max60/ co nie oznacza że nie można przy tym wyciągać dobrych statów. Zwłaszcza, że nie gram od roku czy 2 lat tylko z dobre 5 a na steamie ponad 2. Domagam się sprawiedliwości.
IP: - 217.70.50.133