Witam?

I co może ja zaczołem ?
Wtedy Rooni i ten Wujek wyzywali nas i Xivo...
Rekonstrukcja. Użytkownik Elektrocośtam napisał, że wkurzają go dzieci neo. Okoliczności do postawienia takiej tezy były sprzyjające, bo akurat któryś z neowców wydarł ryja przez mikrofon czym doprowadził uszy niektórych użytkowników do szału. Ja go oczywiście poparłem, mówiąć, że dziwie się im matkom, pozwalającym swoim pociechom przegrywać życie na CSie od wczesnych lat młodzieńczych.

Na co wyborowy strzelec Xivo usiłował wyzwiskiem "bot" obrazić moją godność. Oczywiście nie dałem się sprowokować i odparłem, że pie.rdoli mnie [przepraszam za określenie, ale lepiej się tego nie da określić] kim ja jestem na CSie i spływają po mnie jego wyzwiska. Napisałem, że nie mam zamiaru dzień w dzień napierdalać ile wlezie i udowadniać internetowym kolegom ile ustrzeliłem botom bań. I tak to się troche pociągneło, w ramach rozmowy na zdrowych zmysłach, ale nagle panzeradministrator Rapmen wpadł w furie i zaczął siać panike, jakby za 5 minut miał nastąpić koniec świata.

Prawda jest taka, że Rapmen powinien zostać pozbawiony funkcji admina za to co czasem odpierdala. Jak dorośnie [zachowaniem] to możecie mu oddać. Radidam wymienił kilka najważniejszych powodów. Mam nadzieje, że reszta redaktorów portalu [czy ktoś tam inny, nie wiem. chodzi mi w każdym razie o najwyższy organ sprawujący wladze na tym serwerem] rozważy taką opcje.

Z poważaniem.