Ja się tylko przekomarzałem z Xivo, do Rapmena nie mówiłem, że przegrywa życie na CSie, ale jak widać ktoś tu lubi zmieniać fakty na swoją korzyść, żeby móc się łatwiej wybronić. Bo faktycznie, Rapmena to tam aż tak często nie widze, miałem jedynie pretensje do jego nadużywania funkcji administratora. Xivo natomiast sam zaczął nazywać mnie botem, mimo iż ja gadałem z jakimś Elektrofunem. Więc go zripostowałem, a ten kurczowo się bronił, że wcale nie przegrywa życia na CSie... I tak to się zaczęło. Ogólnie ja byłem spokojny podczas tej rozmowy, później wszedł Ronni i sobie porobiliśmy jaja, a jak widać Rapmen i Xivo byli u kresu wytrzymałości.![]()
Ludzie, troche więcej dystansu do siebie i do innych, a pożyjecie kilka lat dłużej.
A rozmowe z Xivo ciągnąłem najzwyczajniej w świecie dla jaj, bo nie mogłem sie nadziwić, jaką ten człowiek ma manie wyższości wyzywając innych od botów. Tym bardziej, że akurat nieźle mi szło, no ale co tam! Każda okazja jest dobra, żeby użytkownik Xivo wyleczył kompleksy i nawrzucał innym od botów. Niepotrzebnie Rapmen wtrącił się ze swoją furią, bo troche byśmy pogadali i przestali, a całe zamieszanie nie miałoby miejsca.
Jeszcze słówko co do mojego niby częstego grania. Gram jak mi się podoba, z przerwami już od kilku lat. Niedługo pewnie mi się odechce, a za jakiś czas znowu zachce. Od ostatnich kilku dni jestem chory, więc trzeba jakoś ten czas zabić.
Dobra, bo następnym razem rzeczywiście ten komputer rozwalisz.Zamieszczone przez Rapmen
Co nie zmienia faktu, że jeśli znowu zaczniesz restartować pierwszą runde aż będziesz miał 5:0 albo zmienisz mape wbrew wyborowi ludu, zrobie screena i będzie z Toba krucho.
Pzdr.