Musze przyznać, nie spodziewałem się tego... nie potrzebnie dałes(daliście) się sprowokować. Admin powinien dawać przykład graczom, powinien nie dawać się sprowokować. Paroma słowami Admin ma być pomocą i wzorem dla graczy. Zamiast używać wyzwisk typu "Ty *****" lepiej kulturalnie powiedzieć, żeby tego nie robił. RaPmeN popełnileś błąd, ale każdy je popełnia, i nikt chyba nie powie, iż w życiu jest nie omylny. Mimo wszystko wina nie jest tylko po stronie RaPMeN'a i Xivo, ale także po waszej RaDiDaM i wuuujarez, mam podobne zdanie do RaPMeN'a. To , iż grają w CS'a pare godzin to tylko i wyłącznie ich sprawa, skoro to lubią, podoba im się to, to czemu miałby tego nie robić. Sporo gadałem z RaPMeN'em na gg, i nie jest on typem "noł lajfa", więc wasze oskarżenie, ze marnuje sobie życie w CS'a jest trochę na wynos.
Jesteście starsi, nie lepiej odpuścic? zrobić screenshota i mnie o tym powiadomić? Ja Zawsze postaram sie wam pomóc, od tego wkońcu jestem. Takie sytuacje strasznie psują atmosferę na servie, przez co coraz mniej ludzi gra. Proszę was Nie dopuście więcej do takich sytuacji.
Podsumywując :
RaDiDaM, wuuujarez - w razie takich jak juz mówilem odpuście, i powiadomcie o tym mnie, ja wyciągne konsekwencje.
xivo - stałeś się zbyt pewny siebie, do tego jeszcze bezczelny i arogancki. Zanim napiszesz do kogoś słowo "bot" to przemyśl to pare razy(albo nie pisz go wogule) Twoje ostatnie zachowania bardzo zmieniły moje zdanie na Twój temat. Od tej pory nie licz, że Cie odbanuje.
RaPMeN - nie odbiorę Ci admina, wdg. mnie każdy zasługuje na jescze jedną szanse w razie porażki/niepowodzenia, ale Zostajesz pozbawiony kilku funkcji w adminowaniu. A następnym razem stracisz go bezpowrotnie.
Pozdrawiam.