Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Rapmen - Zabrać adma.

Junior Member
    Przegląda
    Legnica

Rapmen - Zabrać adma.

Witam.

Prosze o zabranie admina niejakiemu Rapmenowi, który nie ma pojecia o adminowaniu. Dzisiejszego dnia, przychodzi sobie na serwer, gramy na inferno, po vote gdzie zostaje wybrany kabul, on daje sobie nuke'a, który był mape wczesniej. Widać swietna decyzja. Jednak VooDoo jest bardziej ogar niz on, daje vote'a na mapki. Wybieramy italie, zaczyna sie runda, kupujemy usp itd. itp. biegniemy i Rapmen ginie pierwszy, jednak oczywiscie daje restarta. Niedawno byla rowniez podobna sytuacja, byl wtedy Andri gdzie Rapmen resowal dla zabawy z 30 razy. Andri go wreszcie zbanowal, bo ciezko grac, gdzie admin resuje co sekunde. (Andri moze to potwierdzic). Naprawde takie zachowania sa niegodne admina. Do tego zwrocilem mu uwage, ze nie ma pojecia o adminowaniu, to napisał do mnie 'ty kurwo'. Oczywiscie byla riposta, napisalem mu, ze tak nazywac to sobie moze własną matke a nie mnie. Oczywiscie dostalem bana, za to ze on nie potrafi sie zachowac. Wczorajszego dnia, rowniez wyzywal innych graczy podczas gry. Niejakiego Ronniego i wuuje. Nazywajac ich idiotami, debilami, noobami, botami, bo nie graja tak jak on 24h na dobe w CS.

Pozdrawiam i wnosze o odebranie admina Rapmenowi.

Senior Member
    Przegląda
    Krosno

Re: Rapmen - Zabrać adma.

Cytat Zamieszczone przez RaDiDaM xDD
    Witam.

Prosze o zabranie admina niejakiemu Rapmenowi, który nie ma pojecia o adminowaniu. Dzisiejszego dnia, przychodzi sobie na serwer, gramy na inferno, po vote gdzie zostaje wybrany kabul, on daje sobie nuke'a, który był mape wczesniej. Widać swietna decyzja. Jednak VooDoo jest bardziej ogar niz on, daje vote'a na mapki. Wybieramy italie, zaczyna sie runda, kupujemy usp itd. itp. biegniemy i Rapmen ginie pierwszy, jednak oczywiscie daje restarta. Niedawno byla rowniez podobna sytuacja, byl wtedy Andri gdzie Rapmen resowal dla zabawy z 30 razy. Andri go wreszcie zbanowal, bo ciezko grac, gdzie admin resuje co sekunde. (Andri moze to potwierdzic). Naprawde takie zachowania sa niegodne admina. Do tego zwrocilem mu uwage, ze nie ma pojecia o adminowaniu, to napisał do mnie 'ty CENZOR'. Oczywiscie byla riposta, napisalem mu, ze tak nazywac to sobie moze własną matke a nie mnie. Oczywiscie dostalem bana, za to ze on nie potrafi sie zachowac. Wczorajszego dnia, rowniez wyzywal innych graczy podczas gry. Niejakiego Ronniego i wuuje. Nazywajac ich idiotami, cenzor, noobami, botami, bo nie graja tak jak on 24h na dobe w CS.

Pozdrawiam i wnosze o odebranie admina Rapmenowi.
    I co może ja zaczołem ?
    Wtedy Rooni i ten Wujek wyzywali nas i Xivo...
    Uspokajałem ich chyba z 10 razy ale nic więc dostali bany na 5 min...
    A co do dzisiaj to ty pierw napisałeś że jestem idiotą, a potem wjechałeś na starszych wiesz ja nie lubie jak ktos wyzywa moją mame...
    Widzisz może i gram w cs 24h na dobe i co zazdrościsz nie wnikaj w moje sprawy prywatne...
    Pytałem ciebie jaka była wczesniej mapa odpowiedziales "niewiem"
    Więc po inferno dałem nuke...
    Widzisz śmiejesz się zemnie i szydzisz że mam 14 lat ty też kiedyś miałeś tyle i nie wiem czy było by ci miło gdybyś był traktowany przez starszych np. ciebie jak pryszcz na dupie...
    Dostałeś już kedyś bana...
    Odbanowali cię ostrzegałem cię już przez tydzień jak nie więcej i dalej po mnie jechałeś...
    Moja cierpliwośc się skończyła i dostałeś bana na 30 min...
    POZDROWIENIA DLA csstalowawola.pl.

Junior Member
    Przegląda
    Legnica
    Nie wyzwalem twojej matki, nie napisalem tak 'twoja matka to k/****'. Tylko napisalem ze tak to mozesz mowic sobie do swojej matki i nie pozwole sobie zebys tak sie odzywal do mnie.

Widzisz śmiejesz się zemnie i szydzisz że mam 14 lat ty też kiedyś miałeś tyle i nie wiem czy było by ci miło gdybyś był traktowany przez starszych np. ciebie jak pryszcz na dupie...
    Owszem, miałem. I nie siedzialem przed komputerem, tylko biegałem za piłką na podwórku.

Junior Member
    Przegląda
    Nevada
    Witam?

I co może ja zaczołem ?
    Wtedy Rooni i ten Wujek wyzywali nas i Xivo...
    Rekonstrukcja. Użytkownik Elektrocośtam napisał, że wkurzają go dzieci neo. Okoliczności do postawienia takiej tezy były sprzyjające, bo akurat któryś z neowców wydarł ryja przez mikrofon czym doprowadził uszy niektórych użytkowników do szału. Ja go oczywiście poparłem, mówiąć, że dziwie się im matkom, pozwalającym swoim pociechom przegrywać życie na CSie od wczesnych lat młodzieńczych.

Na co wyborowy strzelec Xivo usiłował wyzwiskiem "bot" obrazić moją godność. Oczywiście nie dałem się sprowokować i odparłem, że pie.rdoli mnie [przepraszam za określenie, ale lepiej się tego nie da określić] kim ja jestem na CSie i spływają po mnie jego wyzwiska. Napisałem, że nie mam zamiaru dzień w dzień napierdalać ile wlezie i udowadniać internetowym kolegom ile ustrzeliłem botom bań. I tak to się troche pociągneło, w ramach rozmowy na zdrowych zmysłach, ale nagle panzeradministrator Rapmen wpadł w furie i zaczął siać panike, jakby za 5 minut miał nastąpić koniec świata.

Prawda jest taka, że Rapmen powinien zostać pozbawiony funkcji admina za to co czasem odpierdala. Jak dorośnie [zachowaniem] to możecie mu oddać. Radidam wymienił kilka najważniejszych powodów. Mam nadzieje, że reszta redaktorów portalu [czy ktoś tam inny, nie wiem. chodzi mi w każdym razie o najwyższy organ sprawujący wladze na tym serwerem] rozważy taką opcje.

Z poważaniem.
    Be very careful choosing the next word that come out of your mouth.

Junior Member
    Przegląda
    z CS-PORTAL.NET [TP]
    Siemka

Ty wuja i roni waliliscie do mnie pociski ze przegrywam zycie koncertowo na cs'ie czy cos w tym stylu . To moja sprawa ile gram i kiedy gram , wiec nie powinno cie i twojego przydupasa do tyrania to interesowac . Sam w tym momencie nie popisalem sie kultura osobista bo mowilem ze jestes botem ale jak zaczeliscie mnie jechac to mowilem zamknij ryja itd. oczywiscie wy nie przestawaliscie gadac tych pierdolow to Rapmen poczynil pewne kroki...
    Wiec sie ogarnij i sie do mnie nie odzywaj . A poza tym widze ze ty tez duzo ostatnio grasz na 4funie i chyba poszedles w moje slady . Wiec tak jak mowiles nie przegraj zycia koncertowo przy tym Cs'ie to cie doszczetnie zmarnuje p0zdr0 wuja.....
    Wal i Wal az poleci ;>

Senior Member
    Przegląda
    Krosno
    wuujarez, , myślisz że ja ***** będe tolerował zachwoanie takie jak wy...
    Wyklinacie mnie i Xivo że przegrywamy życie w cs a **** cię to obchodzi moje życye i sie niego nie ********...
    Wpadłem w furie fajt jak zaczeliście nas jechac i All z serwera że przegrywają życie w cs...
    Lud zaczoł wyc hodzic z serwera...
    Upominałem Was chyba z 10 razy i dalej nic...
    Więc dałem bany...

Cytat Zamieszczone przez RaDiDaM xDD
    Owszem, miałem. I nie siedzialem przed komputerem, tylko biegałem za piłką na podwórku.
    Widzisz twój problem czy biegałeś czy ****** mi to zwisa i powiewa...
    Ja myślisz gram czałymi dniamy w cs ?
    Jak tak myślisz to sie mylisz...
    Mam dziewczyne, mam motor, gram w klubie, lubie sobie poszalec z kumplami więc na kompa niema zabardzo czasu...
    Czasami jak wroce do domu gdzies kolo 10 albo wczesniej albo puzniej lubie wejśc na serwer 4fun i sobie pograc z moim przyjecialem Xivo...
    Mówisz że drze się przez mikrofon nie prawda ja lubie sobie pograc z nim TP...

pzd RaP

Edit by Eragon - Za ten post powinny byc 2 warny, ale będzie 1, przykro mi. Przekleństwa zostaly zastąpione znakami ****.

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Musze przyznać, nie spodziewałem się tego... nie potrzebnie dałes(daliście) się sprowokować. Admin powinien dawać przykład graczom, powinien nie dawać się sprowokować. Paroma słowami Admin ma być pomocą i wzorem dla graczy. Zamiast używać wyzwisk typu "Ty *****" lepiej kulturalnie powiedzieć, żeby tego nie robił. RaPmeN popełnileś błąd, ale każdy je popełnia, i nikt chyba nie powie, iż w życiu jest nie omylny. Mimo wszystko wina nie jest tylko po stronie RaPMeN'a i Xivo, ale także po waszej RaDiDaM i wuuujarez, mam podobne zdanie do RaPMeN'a. To , iż grają w CS'a pare godzin to tylko i wyłącznie ich sprawa, skoro to lubią, podoba im się to, to czemu miałby tego nie robić. Sporo gadałem z RaPMeN'em na gg, i nie jest on typem "noł lajfa", więc wasze oskarżenie, ze marnuje sobie życie w CS'a jest trochę na wynos.
    Jesteście starsi, nie lepiej odpuścic? zrobić screenshota i mnie o tym powiadomić? Ja Zawsze postaram sie wam pomóc, od tego wkońcu jestem. Takie sytuacje strasznie psują atmosferę na servie, przez co coraz mniej ludzi gra. Proszę was Nie dopuście więcej do takich sytuacji.

Podsumywując :

RaDiDaM, wuuujarez - w razie takich jak juz mówilem odpuście, i powiadomcie o tym mnie, ja wyciągne konsekwencje.

xivo - stałeś się zbyt pewny siebie, do tego jeszcze bezczelny i arogancki. Zanim napiszesz do kogoś słowo "bot" to przemyśl to pare razy(albo nie pisz go wogule) Twoje ostatnie zachowania bardzo zmieniły moje zdanie na Twój temat. Od tej pory nie licz, że Cie odbanuje.

RaPMeN - nie odbiorę Ci admina, wdg. mnie każdy zasługuje na jescze jedną szanse w razie porażki/niepowodzenia, ale Zostajesz pozbawiony kilku funkcji w adminowaniu. A następnym razem stracisz go bezpowrotnie.

Pozdrawiam.

Senior Member
    Przegląda
    Krosno
    Eragon, tak sie wnerwiłem że myslałem że rozwale komputer...
    Ostrzegałem ich z 10000 razy zeby sie uspokoili...
    Ja sie Xivo nie dziwie że też nie wytrzymał, są starsi a ich poziom jest daremny...
    Sprowokowac że dostał Bana słusznie ?
    Myśli że starszy i kozak co ?
    Radidam powiem ci jedno jestes dla mnie 0 jak i twoi koledzy...
    Dlatego mam propozycje nie odzywajcie się do mnie na serwerze to i ja nie będe sie odzywał do Was i bedzie wszystko OK
    Pozdrawiam

Junior Member
    Przegląda
    Nevada
    Ja się tylko przekomarzałem z Xivo, do Rapmena nie mówiłem, że przegrywa życie na CSie, ale jak widać ktoś tu lubi zmieniać fakty na swoją korzyść, żeby móc się łatwiej wybronić. Bo faktycznie, Rapmena to tam aż tak często nie widze, miałem jedynie pretensje do jego nadużywania funkcji administratora. Xivo natomiast sam zaczął nazywać mnie botem, mimo iż ja gadałem z jakimś Elektrofunem. Więc go zripostowałem, a ten kurczowo się bronił, że wcale nie przegrywa życia na CSie... I tak to się zaczęło. Ogólnie ja byłem spokojny podczas tej rozmowy, później wszedł Ronni i sobie porobiliśmy jaja, a jak widać Rapmen i Xivo byli u kresu wytrzymałości.
    Ludzie, troche więcej dystansu do siebie i do innych, a pożyjecie kilka lat dłużej.

A rozmowe z Xivo ciągnąłem najzwyczajniej w świecie dla jaj, bo nie mogłem sie nadziwić, jaką ten człowiek ma manie wyższości wyzywając innych od botów. Tym bardziej, że akurat nieźle mi szło, no ale co tam! Każda okazja jest dobra, żeby użytkownik Xivo wyleczył kompleksy i nawrzucał innym od botów. Niepotrzebnie Rapmen wtrącił się ze swoją furią, bo troche byśmy pogadali i przestali, a całe zamieszanie nie miałoby miejsca.

Jeszcze słówko co do mojego niby częstego grania. Gram jak mi się podoba, z przerwami już od kilku lat. Niedługo pewnie mi się odechce, a za jakiś czas znowu zachce. Od ostatnich kilku dni jestem chory, więc trzeba jakoś ten czas zabić.

Cytat Zamieszczone przez Rapmen
    Dlatego mam propozycje nie odzywajcie się do mnie na serwerze to i ja nie będe sie odzywał do Was i bedzie wszystko OK
    Dobra, bo następnym razem rzeczywiście ten komputer rozwalisz.
    Co nie zmienia faktu, że jeśli znowu zaczniesz restartować pierwszą runde aż będziesz miał 5:0 albo zmienisz mape wbrew wyborowi ludu, zrobie screena i będzie z Toba krucho.

Pzdr.
    Be very careful choosing the next word that come out of your mouth.

Senior Member
    Przegląda
    Krosno
    Oj synku i tu kto tu przekreca fakty ?
    Nie restartuje dla mnie, i dla moich statów i nie kituj bo ja jak chce to mam 20:0 tylko w nożowce botki się zabijaja i w nastepnej rundzie są zabici. Dla tego robie rr to dla ich kożyści a nie dla moich...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni