Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: PERM

Mieszany widok

Member
    Przegląda
    Tarnów

PERM

Nie wiem kto dokładnie mnie zbanował bo kilku adminów było w tym momencie na serwerze. Atmosfera była niezbyt fajna, bo onqu ciągle wyzywał wszystkich od czitów itp, więc domyślam się że to od niego mogłem dostać bana. Nie rozumiem tylko dlaczego niektórzy nie potrafią przeżyć tego, że są ludzie lepsi od nich (nie żebym mówił o sobie, tylko akuratnie o sytuacji na serwerze w chwili bana). Gra ma przynosić przyjemność, ale niestety takie zachowanie nie poprawi tego. Były/są jakieś podejrzenia że czituję? Proszę o dowody. Już jednego bana na innym serwie dostałem, jak się okazał później niesłusznie, ale szybko admini poprawili swój błąd.
    Widziałem na tym serwerze ciekawą opcję, że admin serwa mógł screenować gościa i zapisywać screena z gry na kompie osoby spectowanej. Jeśli chciałeś unbana musiałeś pokazać te screeny. Jeśli istnieje taka możliwość to i na tym serwie by się to przydało.
    I na koniec jeszcze jeden apel: GET A LIFE !

Czekam cierpliwie na odpowiedź: Slave Mastah vel Carlos

Senior Member
    Przegląda
    Z Kustrina
    Dostosuj sie do wzoru....
    Tylko człowiek, który kochał, umiera jak człowiek.

[you:31c09e40ed], Pozdrawiam

Przyjaciel
    Przegląda
    Kłaj
    po 1 Ja Ci dałem Bana ;]
    po 2 Obraziles Moja Matke... a Za To Daje Permy... bo czegos takiego nie nawidze ;]
    [img]http/img29.imageshack.us/img29/100beztytuudag.png[/img]
    "Przyjaźń z kobietą zawsze kończy się miłością."H.Sienkiewicz

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Dostosuj się do wzoru..

Senior Member
    Przegląda
    Krosno
    slave mastah, ja go dobrze znam i jest bardzo kultularnym i wychowanym,starszym człowiekiem i wątpie że wyzywał HaShU, twoich rodziców... A jeśli tak to Slave nie spodziewałem się tego po tobie i przepros HaShA i bedzie wszystki OK.
    Pozdro
    POZDROWIENIA DLA csstalowawola.pl.

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Cytat Zamieszczone przez RaPMeN
    slave mastah, ja go dobrze znam i jest bardzo kultularnym i wychowanym,starszym człowiekiem i wątpie że wyzywał HaShU, twoich rodziców... A jeśli tak to Slave nie spodziewałem się tego po tobie i przepros HaShA i bedzie wszystki OK.
    Pozdro
    Jeżeli to zrobił to nie będzie ok. Ban zostanie skrocony do tygodnia.;]

Senior Member
    Przegląda
    Krosno
    Cytat Zamieszczone przez Eragon
    Cytat Zamieszczone przez RaPMeN
    Pozdro
    Jeżeli to zrobił to nie będzie ok. Ban zostanie skrocony do tygodnia.;]
    ok w sęsie że bedzie ok że go przeprosi ^^
    I sprawa będzie wyglądała deczko inaczej...
    POZDROWIENIA DLA csstalowawola.pl.

Member
    Przegląda
    Tarnów
    Yhm sry że nie zaglądałem tutaj, bo ban został zdjęty, ale nigdy nie obrażam niczyich rodziców, bo tego nie toleruję. Chciałbym zobaczyć cytat, żeby móc się do niego jakoś ustosunkować. Inaczej nie widzę problemu. Jak dla mnie problem wyssany z palca, ale czekam na konkrety.

EDIT
    Żeby nie spamować robię edita, gdyż.... dostałem kolejnego bana tym razem od onqu. Spytam tak, jakieś dowody? Od początku grałem na mapie i miałem żalowe staty, a po reconnect'ie sam byłem zdziwiony że wyciągnąłem 23-2 w tym, że tak naprawdę to powinno wyglądać max 11/14 zabitych 2 śmierci, bo rozbrajałem bomby. A więc czy Szanowny Kolega Admin Onqu ma jakieś dowody co do mojej nieuczciwej gry?
    Bo jeśli patrzeć tylko po statach to Blair powinien jako pierwszy dostać bana bo niemal zawsze ma staty podobne do moich z dzisiejszej gry. Odpowiecie że to admin? To co Adminowi można "czitować" a zwykłemu graczowi nie? Mam nadzieję że każdy zrozumie sens ostatniego zdania bez względu na wiek.

Slave Mastah vel Carlos

Junior Member
    Przegląda
    z CS-PORTAL.NET [TP]
    No Hashu nie czaje cie... ani ja ani Slave nie jedziemy od starych a ty za to dajesz bany
    Widze ze choroba zaczyna postepowac =/ bo mi dales pare razy bana (neo nie mam tylko chello) i ci sie to nie udalo . A pozatym co mial oznaczac ten post ze jak zobaczysz mnie na serwie to odrazu ban??? Podaj Reason ?? od starych nie jade wiec wkrety walisz...
    Wal i Wal az poleci ;>

Przyjaciel
    Przegląda
    Kłaj
    To nie Rob Sie stary 0-owcu majac 16 lat i wchodzisz na servie i jedziesz pol servera wysywasz ;] w tym mnie Rapmen nawet byl wtedy jak mnie wyklinales ;] i za Ta chorobe... to juz napewno ;]
    [img]http/img29.imageshack.us/img29/100beztytuudag.png[/img]
    "Przyjaźń z kobietą zawsze kończy się miłością."H.Sienkiewicz

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów