Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: [BAN]oF.Neo

Junior Member
    Przegląda
    warszawa

[BAN]oF.Neo

Nick-oF.Neo
    Dzisiaj po poludniu na retsie
    Gralem na waszym serwie orckiem i dzieki granatom mialem niezle staty bo rzucalem go do bazy ct i szlo po 6 albo 4 fragi, i pod koniec mapy mialem okolo 26 killsow, byl wtedy add, wszedl na speca i po chwili dostalem bana, napisalem do Furia zeby mnie odbanowal, okolo 20 wszedlem na serwerniezdozylem dojsc do druzyny a juz od nowa ban... Co ja zrobilem ze jak mam dobra staty to zaraz ze cziter, moze mialem aima co ??!! Przeciez 10 killsow to mialem z granatow add wytlmasz mi za co dostalem bana i jak cos to mnie odbanuj <prosze>
    Ip=89.79.45.126

Junior Member
    Przegląda
    Gdansk
    Grałem wtedy na ratsie i widzialem ze Neo mial wiekszosc killsow z granatow, i walil na pale nie licze na umiejetnosci tego gracza, ale napewno tez niemial czitow, moim zdaniem admin powinien go odbanowac... Neo mial prawie najwiecej killsow na mapie i pewnie admin niepatrzyl tylko odrazu myslal ze ma czita i podjol moim zdaniem pochopną decyzje...

Przyjaciel
    Przegląda
    GŚ !! Bytom.
    moim zdanie h@ powinien troche surowsze zasady wprowadzic adminom,

kazdy ban = Demko/Screen !!

bo ostatnio coraz wiecej osob dostaje nieslusznie bany
    [img]http/www.lolgifs.com/pictures/d940811d9652839.gif[/img]

Senior Member
    Przegląda
    Ropa
    Cytat Zamieszczone przez NeU
    moim zdanie h@ powinien troche surowsze zasady wprowadzic adminom,

kazdy ban = Demko/Screen !!

bo ostatnio coraz wiecej osob dostaje nieslusznie bany
    To może wprowadzić plugin admin screen?
    [img]http/img.userbars.pl/127/25236.png[/img]

Junior Member
    Przegląda
    Opole
    Tak Neu masz racje, tez gralem wtedy i widzialem tą sytuacje Neo mial poprostu farta , znacie przyslowie Glupi ma szczescie ?? On gral orkiem a wiadomo ze orc jak rzuci granata to leci nawet caly team i pewnie ilosc fraggow zdecydowala o banie, moim zdaniem powinniscie odbanowac tego gracza i nauczyc adminow przed dawaniem banow robienie demek czy czegos...

Przyjaciel
    Przegląda
    redtube.com
    Bardzo dobry pomysł ;]

Przyjaciel
    Przegląda
    brać kasę?
    Wytłumaczyć ci ok.

Po połódniu na de_rast grałeś na WH! Wątpie żebyś dwa razy ze skana przypadkiem strzelił 2 banie (i to jeszcze tak perfidnie) ;/ Oglądałem Cię około 5 round bo mi sie nie podbało jak grasz. I dostałeś bana. Nie bede sie z wami bawił. Bo myślisz ze jak dasz na forum skarge to juz momentanie dostaniesz unban'a ?? do tego jeszcze spamował jak dziecko na gg do FuriO. To jest dla mnie zal!! A i jeszcze myślisz ze dałes sobie nick Neo to jesteś pro?? HAHAHA grając z takim nickiem każdy uważa Cie za "BOTA" bo się podszywasz pod najlepszego gracza. I sam sobie nie umiesz nicku wymysleć?

A o 20 dałem Ci bana bo ktoś Cie odbanował i ja nie bede z tobą grał. Bo mi Cie jest po prostu ZAL! Grałeś na WH i jeszcze skargi piszesz.

Proszę o nie dawanie temu graczowi unban'a!

Cytat Zamieszczone przez Ronnie
    To by był dobry pomysł!

a i jeszcze ok teraz bede nakrecał demka kazdego bana!

Junior Member
    Przegląda
    Bydgoszcz
    add., dlaczeog dostalem bana na warcrafcie a nie mialem zadnych cheatow staty tez nie byly super ?

Przyjaciel
    Przegląda
    brać kasę?
    Didier, wiem ze nie grales na czitach ale ja ci tego bana nie dalem daj mi IP to Cie odbanuje.

Junior Member
    Przegląda
    warszawa
    Ja mialem wh ??? add sam widziales ze wiekszosc killsow mialem z granatow, a te dwie banie strzelilem bo mialem kreta i wycelowalem i niemialem wh, moze nieumiem wymyslac sobie nicku to trudno, nikt nie jest idealny wiec prosze odbanuj mnie co <prosi> i pewnie dales mi bana bo mialem prawie najwiecej killsow a te banie co moze byly przez sciane ?? Pliska odbanuj mnie a przekonasz sie ze niamialem i niemam i niebede mial czitow bo co to za przyjemnosc wygrywac za pomocą jakiegos programu....

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów