Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: [SKARGA]furiO

Junior Member
    Przegląda
    ...
    Dzięki Ci add Teraz będę miał wreście co robić
    P.S. jesteś spoko tak samo jak Furi0 chociaż dał mi niesłusznie bana

[ Dodano: 22-09-08, 19:40 ]
    Mam problem nie mogę wejść na serwa pisze <not responding> a jak klikne 2 razy to mi wyskakuje latency 2000
    i Not secure
    wie Ktoś może o co w tym chodzi??

Senior Member
    Przegląda
    z Kostrzyna
    I znów to samo masz co inni nie wiem ale tego chyba sie nie da naprawić .. admin w_w tak jak już pisałem też nie może wbić na war3 chociaż ma tam adma .. Dużo osób tak ma. Proszę o rozwiązanie problemu przez admina technicznego lub Falcona bo ja sie na tym kompletnie nie znam ! i nie mam pojęcia.. Dodaje ze ja tez mam taki błąd na 4funie . .a czasami mnie bierze chęć do gry na tym serwerze ..
    Dzięki myślę że ktoś rozwiąże ten problem

:<

Senior Member
    Przegląda
    Dz-wo
    add! dlaczego ty dajesz komuś bana a wszystko idzie na mnie ze niby ja dalem!!!!!!
    [img]http/www.falcon_pl.republika.pl/csportal/jawar3.jpg[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    brać kasę?
    Cytat Zamieszczone przez furiO
    add! dlaczego ty dajesz komuś bana a wszystko idzie na mnie ze niby ja dalem!!!!!!
    Coooo??? powiedz mi kogo zbanowałem i było na Ciebie?...

wcislego, nie zbanowalem go bo czesto z nim gram, czesto siedze na specu jak on gra i go lukam, nie mam pojecia o czy mty w ogole gadasz?

A i jeszcze. Przestań sobie pozwalać! Bo myślisz ze masz admina to mozesz chodzić po tekstruach?? Albo grać na 16BIT a czasami mnie dziwi i rsL'a ze jak wychodzisz to odrazu masz tak jagby na gosciu celownik A czyżby to może masz dobre słuchawki i słyszysz ale ja tez mam dobre i nie słysze tylko co ty.

Senior Member
    Przegląda
    z Kostrzyna
    I tutaj muszę poprzeć add!

Junior Member
    Przegląda
    ...
    Czy wreście ktoś rozwiąże ten problem bo pisze mi jakby serwer był wyłączony (not reponding)??
    Moim zdaniem powinno sie wyłączyć serwa na 10 minut i znów włączyć może wtedy wreszcie coś ruszy
    Chyba, że admini macie jakiś inny pomysł aby mi znów i innym zaczął działać WAR3 już nawet instalowałem od nowa ale to nic nie daje wiec problem musi być na serwer

Przyjaciel
    Przegląda
    brać kasę?
    Ja nie wiem co ty masz z serwera jestes odbanowany. Niech się RuFuS wypowie i powie co to moze być

Senior Member
    Przegląda
    Dz-wo
    add! mi chodzi mi o wcislego caly czas jak wchodze na serwer to i ja gram i ty to do mnie piszą dlaczega dałem im bana lub kicka. Raz bylem z teksturach ale nie reklamuje innych stron www takjak ty !!!!!!!
    [img]http/www.falcon_pl.republika.pl/csportal/jawar3.jpg[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    brać kasę?
    Jakie strony reklamował??... Kołeś wbił i miał czity i co chwile na SAY mu wyskakiwała nazwa czita to sobie dla jaj skopiowałem i tez wysyłałem a nie żadna strona www!!!

Shocik! może to potwierdzić i nie wiem po co mam reklamować inne strony i fora jak jedyne forum jakim się interesuje to CS-PORTA i Wielkie-T. Inne mnie nie obchodzą.

Senior Member
    Przegląda
    z Kostrzyna
    Dobra spokojnie nie kłócić się już

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów