Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: [Skarga] Czy tu adminami są dzieci!?? ...

Junior Member
    Przegląda
    dsads

[Skarga] Czy tu adminami są dzieci!?? ...

Witam,chciałbym się poskarzyc co nieco na adminów..Przepraszam ale ci admini zachowują się jak dzieci z przedszkola.. np.rfs i neu..Nie widziałem na oczy takiego serva z takimi admami..Grając na dd2 wbiegałem na B bramą i obok mnie neu czy rfs po chwili patrze..

Kicked :Masz bana! Powod: Za bezmyslna gre jebany blokerze dupili cie w stodole kutafonie

O co tu wogóle biega na tym servie admy się smieją z byle gówna..??

Przyjaciel
    Przegląda
    GŚ !! Bytom.
    ja nie mam admina, po 2 ciagle kampiles, zachowywales jakbys pierwszy raz gral w cs... zostales upominany, po3 nie bylo to na serwie FF
    [img]http/www.lolgifs.com/pictures/d940811d9652839.gif[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    To tak, bana dałem ja. A do tej decyzji skłoniło mnie parę czynników:

1 - blokujesz na d2 w bramie na B, na nuku rzucasz flesze na respie... ogólnie wprowadzasz chaos...
    2 - Masz dziwne akcje i potwierdzi to neu...
    3- kampiłeś jak bot - dokładnie tak jak napisał neu...

btw. Napisałem taki powód bo zdenerwowałeś mnie blokując w tej bramie pomimo tego, że mówiłem odsuń się...
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Junior Member
    Przegląda
    dsads
    Hmmm..nie przypominam sobie żebym kampił?jak tak to moja wina a w a co do cs'a gram 2 niecałe lata,grałem także w moh:aa 2-3lata

EDIT:No dobra moje zachowanie się poprawi tylko proszę o odbanowanie i jeszcze coś,żeby admini nie zachowywali się tak jak teraz czyli sami wiecie..na serva wszedłem nie patrząc czy to ffa czy inne przepraszam jak napisałem w złym dziale

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Cytat Zamieszczone przez damisuchy
    Hmmm..nie przypominam sobie żebym kampił?jak tak to moja wina a w a co do cs'a gram 2 niecałe lata,grałem także w moh:aa 2-3lata

EDIT:No dobra moje zachowanie się poprawi tylko proszę o odbanowanie i jeszcze coś,żeby admini nie zachowywali się tak jak teraz czyli sami wiecie..na serva wszedłem nie patrząc czy to ffa czy inne przepraszam jak napisałem w złym dziale
    Wpierw podaj IP, i ostrzegam Cię odrazu, że następnym razem nie zdjemiemy bana, bo na bana zasłużyłeś..

edit : Ze względu na brak odpowiedzi autora temat zamykam.