Zamieszczone przez
3k.
Stwierdziłem to po tym jak wyszukując po frazie CS PORTAL NET w google.pl nie wyskloczyła mi na pierwszych pozycjach nasza stronka i forum....
Zasze wchodzac na forum wpisuwalem tą fraze w google, nie miałem jakiegoś linka czy odnośnika....
Strona cs-portal.net była na pierwszej pozycji po wpisaniu tej frazy
A Strona cs-portal.net/forum była na drugiej pozycji....
Teraz tylko można znaleźć strone wpisując cs-portal.net ale to bez sensu jak ktoś bedzia znał tą stronke to nie bedzie musiał szukać jej w google...
-----------------------------------------------------------------------------
Bardzo negatywna opinie i zwiększoną ilość cziterów zawdzięczamy osobom które uczestnicząc w konkursie na rozreklamowanie naszego serwisu, podawały linki i nazwe na serwisie CS-HACKED.PL !!!!
-----------------------------------------------------------------------------
A Bana od google.pl dostaliśmy za to ze W META TAGACH i na stopce umieszczone są TAGI FRAZY ODNOŚNIKI LINKI do innych serwisów, co jest tępione przez google.pl ponieważ przykładowo: Wpisując " Kulki Analne" wyskoczy strona cs.portal.net dlatego ze jest ona lepiej wypozycjonowana niz inne które maja mniej unikalnych odwiedziń i maja mniejszy pagerank.... Dlatego też ex0n spradz przyczynę jeszcze dokładniej bo możliwe ze Google AdSense masz nieogarnięte :P