Na wstępie informuje że nie mam bierzących wiadomości o ostatnich poczynaniach całej grupy adminów.. I świało stwierdzam że nawet nie mam zamiaru się wczytywać i sprawdzać kto co jak gdzie kiedy.. to też nie ma sensu.. Ponieważ poznam dwie różne historie z czego każda stronna mówiąca będzie niewinna.. Przerabiam to już od ponad roku. Niefartem jest to że trafiła się nam ekipa podzielona na dwie grupy z odłamami "wybitne jednostki" które też dają siwe znaki i zaznaczają co jakiś czas swoją obecność.. Nie mam już siły do takich pierdół.. Zawsze chodzi o jedno dume własne ego i jakąś nic nie znaczacą drobnostke od której wszysko się zaczeło i rozwijało się błyskawicznym tępie pochłaniając nowe osoby które z biegiem czasu stają się głównymi czynnikami powiększającego się wybuchu głupoty. Dostałem dzisiaj PW od A.C.A.B.A.. To że ktoś jest z nami od początku od dzisiaj nie ma żadnego znaczenia! I wcale nie oznacza że powinien dostać admina na wszyskich serwerach.. To jest nawet troche śmieszne.. za co dokładnie za rejestracje i tworzenie kłutni i rozłamów z ekipie..? Tak jak pisałem fakt że ktoś jest od początku nie ma żadnego znaczenia! Liczy się to co zrobił dla forum i dla wszyskich użytkowników. Od dzisiaj będziemy brać CZYNY (a nie staż na forum) które w jakiś sposób pomogły użytkownikom forum. Ogólny wizerunek osoby. Ktoś kto adminuje nie może się zachowywać jak rozpieszczony dziecko na forum i na serwerze. Rozdając za nic banna wywyższając się. Nie toleruje cwaniactwa. A według mnie niektórym osobą admin na wszyskich serwerach jest potrzebny tylko i wyłącznie do szpanu.. I nic z tego nie wychodzi dobrego. Było grubo ustalone i nawet opublikowane że admina na wszyskich serwerach mają H@ admini serwera + admini techniczni. Pozostali admini mogą mieć max 2 serwery na głowie jeśli się do tego nadają. Dlatego w trybie natychmiastowym proszę wszyskich H@ o zrobienie tematu w dziale Sprawy organizujące Serwera (bądź aktualizacje) z obecnymi Adminami. Mają być podane osoby mające admina, osoby mające slota rezerwowanego + data aktualizacji. Co jakiś czas będą one kontrolowane. Druga sprawa odnośnei wszyskich afer. Każdy na tym forum chciałby mieć swoje zdanie niepodważalne. Jednak tak nie może być. Musicie się trzymać regulaminu. Zauważcie że wszyscy jesteśmy z tymi problemami od samego początku w tym samym kłopotliwym składzie. Na innych forach admini jak mają kogoś nie wygodnego odrazu żegnając się znim (BAN) niektórzy na forum wykorzystali limit szans na swoja własną poprawe.. Teraz będzie tydzień czasu na przemyślenie przez was swoich poczynań. Następnie jeśłi ktoś zacznie wstrzynać jakieś idiotyczne kłutnie zaśmiecając forum odrazu żegna się z swoimi prawami!! Nie trudno teraz o ekipe adminów. Albo wreszcie dorośniecie!! Albo cały skład kierowniczy się zmieni. Nie trudno teraz o nowego admina. Takie jaja i głupota nie panuje na żadnym serwerze!! Powinny się zdarzać skargi niesłuszne sprawy.. normalna kolej rzeczy.. nikt nie jest nieomylny. Ale nie w takich ilościach i takich durnotach. Gdybym zlikwidował działy dotyczące skarg niektórzy nie mieli by już co pisać. Niestety stawiacie mnie w takiej stytuacji że w tym momencie powinienem zrezygnować z pracy z snu i bawić się w Sąd najwyższy i rozwiązywać idiotyzmy. Nie chodzi tutaj o ostatnią aferę piszę ogólnie podsumowując wasze poczynania. SB zostaje wyłaczony na jakiś czas. Jeżeli z kimś będzie problem będe go wyjaśniał w sposób natychmiastowy... Długo nad tym pracowaliście a ja żałuje że już dawno nie postawiłem sprawy w ten sposób. Zwykłe apele nigdy nie pomagały i nie pomogą jedynie zatrzymywały na kilka dni kolejne efery potem standardowo zaczynały się kolejne. Każdy ma swoją cierpliwość u adminów zaobesrwowałem że jest ona zerowa moja właśnie się kończy dlatego od teraz wszysko się zmieni. Dobierzemy ekipę (jeśli sami pompniecie mnie do tego) taką która będzie dbała i za jej pomocą serwis będzie się rozwijał i dobrze funkcjonował. Narazie to mi przypomina zabawe w piaskownicy 6-latków jedną koparką.... Żenada.. Nie dziwcie się nigdy że politycy prezydent partie polityczne nie mogą dojść do porozumienia ciągle są afery skoro wy w takich drobnostkach nie umiecie się normalnie poludzku porozumieć! Jak by powiedział Jan Kerczman (cygan) to jest śmiech na sali...