hq ja Ci powiedziałem, że kolejnego serwera nie jesteśmy w stanie ogarnąć. Jak napiszesz do Exona, to ja będę blokował tą akcję. Napewno się nie zgodzę, by przyjął Cię od razu do grona pełnoprawnych Adminów cs-portal.net. Zwłaszcza, że masz sporą część grona przeciwko sobie.
To nie jest takie łatwe, by dostać Admina, czy Head Admina na serwerze cs-portal. Nie wystarczy nabić postów na forum, troszkę pograć, załatwić serwer, którego i tak narazie nie ogarniemy. Ja Ci już pare razy mówiłem, że doszedł nowy serwer, którego staramy się ogarnąć, a jak dojdzie nowy, to nie damy rady.
Jeśli chcesz skontrować moje argumenty i stwierdzić, że Ty byłbyś Head Adminem i pociągnąłbyś ten serwer, to ja mówię proszę bardzo, ale poza cs-portal. Bo mamy już swoją renomę i nie chcemy jej stracić przez osobę, której wcale nie znamy.
Jeszcze te Twoje próby na siłę zostania adminem technicznym. Może Eragon potrzebuje Twojej pomocy itp, ale nawet jak go dostaniesz, to bez dostępu do serwerów, które ja obsługuję. Może i się znasz na tym wszystkim, ale masz za dużo pomysłów i za duży burdel byś zrobił na serwerze. Poza tym masz ambicje, by wszystko samemu robić, a ja nie chcę współpracować z osobą, która nie przyjmuje żadnych sugestii.
Nie bierz tego co napisałem do siebie. Ale to jest moje zdanie po obserwacji Twoich zachowań.