Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Bannnneeed

Junior Member
    Przegląda
    Rybnik

Bannnneeed

Witam...gralem sobie na serverku 4fun nagle typek zaczał mnie bluzgac to nie pozostałem mu dłuzny i odplacilem mu 1 słowem... po czym dostalem bana z podpisem "Za twarz i bluzgi" prosze tego admina co dał mi tego bana o wyjasnienie tego czekam .....
    Pozdrawiam ReboL

Podejzewam ze bana dostalem od Eragona

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Tak odemnie, nie dostaniesz unbana choćby nie wiem co, co 2 Twoje słowo to przekleństwo - zmień serv. Nie chce tu takich ludzi.

Junior Member
    Przegląda
    Rybnik
    Wybacz ale denerwuje mnie to kiedy ktos jezdzi po moim rodzicach...prawda troche mnie poniosło ale taki 14 latek nie bedzie sobie kpił z moich rodzicow...

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Cytat Zamieszczone przez Reb0l
    Wybacz ale denerwuje mnie to kiedy ktos jezdzi po moim rodzicach...prawda troche mnie poniosło ale taki 14 latek nie bedzie sobie kpił z moich rodzicow...
    Nie chodzi mi nawet o to, 2 razy Cie kickowałem, za 3 już ban. Mogłeś odrazu napisać, że Ci po rodzicach jeździ, a nie wyklinać go.

Junior Member
    Przegląda
    Rybnik
    Wybacz ale nie pozwole na takie cos gówniarzowi...a co do 1,2 3 i ban to nie pomyslałem...Prosze o rozpatrzenie
    Pozdrawiam ReboL

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    ....

Daj Ip, odbanuje Cie, ale nie daj sie prowokoać jakiemuś gówniarzowi, niech sobie gada, nie przejmuj sie gadaniem innych, bo gdybys sie przejmowal wsyzstkimi, to byś już dawno był na skraju załamania nerwowego..

Podaj IP..

Junior Member
    Przegląda
    Rybnik
    moje ip to 87.101.65.83 wybacz ale często daje sie sprowokować postaram sie poprawic
    Pozdrawiam ReboL

Uprawnienia umieszczania postów