Strona 1 z 10 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 91

Wątek: Prosze o ocenienie druzyny wolnych kłaj Juniorów i seniorów

Przyjaciel
    Przegląda
    ...

Prosze o ocenienie druzyny wolnych kłaj Juniorów i seniorów

Moim zdaniem ta druzyna powina awasowac do a-kalsy. Powiem krutko Wolni kłaj to drużyna z tradycjami!!:P 8-)

Przyjaciel
    Przegląda
    Dopokąd
    Miałem okazje grać kiedyś z trmapkarzami Kłaja :mrgreen: to były czasy Teraz nie mam pojęcia jak się oni prezentują, ale chyba ostantnimi czasy to nie było u was junioró : Na temat seniorów się nie wypowiem bo nie grałem z nimi.

Przyjaciel
    Przegląda
    ...
    Jakie to byly czasy ??? w których latach??

Przyjaciel
    Przegląda
    Kałuży 1
    no my z Andrim99 grywaliśmy w trampkarzach i może nie świadomie graliśmy ze sobą
    [img]http/www.kscracovia.com/userbary/03.gif[/img]

[center:e514cb5852][img]http/i27.tinypic.com/2j0h5lj.png[/img][/center:e514cb5852]

Przyjaciel
    Przegląda
    Dopokąd
    to było jakieś 5-6 sezonów temu...jak do nas (Puszcza) przyjechaliście w 8 a po 10 minutach reszta przyjachała. Póżniej to jużt ylko na Coca-coli (zwody gimnazjum) byłem u was ale to tez dawno było.

No pamiętam ten mecz.. :lol: to my razem wtedy graliśmy nie znając się.. :lol:

Przyjaciel
    Przegląda
    KLAJ CITY
    hehe to ja tez to pamietam jak sie nie myle to w 8 wygrywaliśmy 2:0 :mrgreen: a jak reszta dojechała to dostalismy 4:0 nieiwedziałem ze ty też tam byłeś

Przyjaciel
    Przegląda
    Dopokąd
    Bylo tak :mrgreen: w 8 wygrywyaliście 0-2 a jak dojechala reszta to przegraaliscie 4-2. troche to dziwne :lol:

Przyjaciel
    Przegląda
    ...
    Tak ja tez gralem w tej 8 hhehe wygrywalismy 2-0 i dostalismy 2-4 ale na wiosne u siebie przegralsmy 4-3 a a za dwa sezony tez przegralismy 4-3 u siebie a na wiosne u was wygralsmy 4-2

Przyjaciel
    Przegląda
    KLAJ CITY
    heh to może ja sie troche wypowiem o Wolnych :mrgreen: bo gram już troszku w tym klubie zaczołem w tramkarzach, juniorach (chwilke) :lol: puźniej na lewo w seniorach "C" klasy bo nie mogłem normalnie a teraz gram w pierwszej drużynie "B" klasy :-> w tym kubie podoba mi sie atmosfera nawet jak mieliśmy sezon temu doła że wszystko przegrywaliśmy to i tak jaja były :mrgreen: :mrgreen: teraz nam trosze lepiej idze i jesteśmy chyba na 3 miejscu ale brakuje nam 1 ptk do drugiego :lol: ogulnie spoko mi się w nim gra

Strona 1 z 10 12 ... OstatniOstatni