Cytat Zamieszczone przez ArturSAS
Akcja Serwer na październik. Pomagając mi, czyli klikając raz dziennie na mnie i oddając glos (min 4) zdobywacie dla mnie punkty możecie oddać 10 głosów dziennie po 1 na jednego wiec można faworyzować jednego a resztę dołować wstawiając po 1 J
Jeżeli wygram zobowiązuje się wykupić kolejny serwer na miesiąc dla forum, czyli październik lub listopad zależy od was, na kiedy będziecie chcieli mieć kolejny serwer dla najaktywniejszych osób czeka dodatkowo slot rezerwowany a może i jak się wykażą admin, choć admin i tak będzie potrzebny Wiec glosujcie codziennie to nie zajmie wam dużo czasu.
A ci, którzy nie maja konta na fotce mogą go założyć na miesiąc potem pod koniec września go skasować bez zdjęć tez da się głosować
Pozdrawiam
Panowie to świetna okazja jaką nam zaoferował ArturSASaby zrealizować długo oczekiwany pomysł.. Możemy zorganizować EURO 2008 by CS-PORTAL.NET wykorzystując moda Soccerjam. Turniej piłkarski w cs tego jeszcze nie było.. Dlatego mam ogromną prośbę aby potraktować poważnie i przyczynić się do wygranej. W tym układzie zyskujemy wszyscy.. Najaktywniejsi mogą sprawować rolę moda będą też rozdawane sloty rezerwowane dla mniej aktywnych. Rozpoczynamy akcje Klikamy i wygrywamy! Powiadomcie o tym temacie wszystkich csmaniaków którzy mogą nas wspomóc.. Liczbę kliknięć możecie pisać co 1-2 dni żeby można było oceniać rezultaty i sprawdzać aktywnych. Ja też klikam z konta tymczasowego.

Panowie jak to mówi mój kierownik w pracy "PANOWIE DZIAŁAMY"