Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Problem z połączeniem

Mieszany widok

Junior Member
    Przegląda
    Sokołów

Problem z połączeniem

SIema,mam problem ze steamem.Kupiłem niedawno całą grę.Odazu po instalacji zaczełem tracic połacznie z serverem a w grze wyskakiwało ze stracono połaczenie albo czas sie skonczył.Teraz gdy chce wejsc na server odrazu mi wyskakuje czas miną albo stracono polaczenie.Dodam ze z ns to samo się dzieje.Potrzewbuje waszej pomocy...Moze to wina routera?Jesli tak to powiedzcie jak mam go ustawic) Pozdrawiam

Przyjaciel
    Przegląda
    brać kasę?
    Może to wina neta ??..

Junior Member
    Przegląda
    Sokołów
    Właśnie nie wiem mam nowy router internet chodzi jak nalezy a zaczeło się tak dziać od kiedy zainstalowałem steama

Przyjaciel
    Przegląda
    mieleszyn
    a moze blokuje ci anty virus neta ??? zablokowales moze dostęp do neta steamowi ??? sprawdz to przeinstaluj steam i daj odblokuj jak wlonczysz pierwszy raz steam i cs bo moze ci blokowac ruzniesz zapora virewall

Junior Member
    Przegląda
    Sokołów
    Sory ale nie mam zadnego anty virusa...Przeinstalowałem system na nowo i to samo sie dzieje a jak wylaczyc tego firewall-a?

Przyjaciel
    Przegląda
    mieleszyn
    firewall to z systemem ci sie wlancza dajesz wyjscie i gitara albo poszukaj i od instaluj ale watpie zeby szlo bo to jest w systemie wgrane ;/ musisz poszukac opcji i zaznaczyc zeby ci nie blokowalo jak pomoglem daj pomogl /

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Cytat Zamieszczone przez shift
    firewall to z systemem ci sie wlancza dajesz wyjscie i gitara albo poszukaj i od instaluj ale watpie zeby szlo bo to jest w systemie wgrane ;/ musisz poszukac opcji i zaznaczyc zeby ci nie blokowalo jak pomoglem daj pomogl /
    Napewno nie pomogło, w Routerze się nie da się Firewalla wyłaczyć na hoscie, (czyt na 1 kompie) musisz się pobawić w konfiguracji, ale jeżeli nie mialem z tym do czynienia nie zrobisz tego zbyt prędko.

Shift - jak masz router to jest tak, że Firewall jest zainstalowany na routerze i nie da sie go usunąc w ten sposób co Ty mówisz..

Senior Member
    Przegląda
    cstrike/addons
    Mi się wydaje, że jak instalowałeś steama i tam miałeś do wyboru model54 coś takiego i inne wybrałeś złe, musisz wybrać tak, żeby odpowiadało twojemu internetu, proponuje na nowo wgrać steama i zmienić tam połaczenie
    pomogłem wiesz co zrobić :P

Junior Member
    Przegląda
    z kątowni
    hq, steam ci wtedy ustawia parametry typu rate, cl_rate, cl_updaterate itd.

prawdopodbnie winny jes router, jak go ustawić to ci nie powiemy Każdy router jest specyficzny

Senior Member
    Przegląda
    cstrike/addons
    heh, to Ci nie pomogę sry