Strona 1 z 3 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Kolejny ban :)

Junior Member
    Przegląda
    Legnica

Kolejny ban :)

Tym razem otrzymalem bana od Hashu. Ten admin ma poprostu skilla nie ma co Wiecej takim ludziom nie powinniscie dawac admina, bo on jest takim pro, ze nawet nie umie odroznic skilla od wh. Do tego zaczalem mu tlumaczyc do to wh, i mnie zbanowal powod: wkurwiasz. Do tego wyzywa ludzi przez mikro, pelna kultura widac u niego. I udaje sie za pro ze steama, krzyczal do mnie, cytuje: "Zamknij morde kurwo nonsteamowska" A na steamie niestety przegralem 4x wiecej od niego, a na nonsteam na waszym serwerze gram ze znajomymi, ktorzy nie maja steama Prosze o odbanowanie i wyciagniecie konsekwencji do niedojrzalego admina, ktory nie potrafi odroznic dobrego gracza od czitera. Bardzo polubilem wasz serwer, gram na nim po pare godzin dzienne od paru dni i chcialbym grac tam dalej, jednak jest tam nieogarniety admin

moje ip: 82.139.13.231

Pozdrawiam

Przyjaciel
    Przegląda
    Kłaj
    uhahaa Wyklinac to bylem spokojny a twoj kolezka ma wh... ladny skan
    wiec sie uspokoj Ty caly czas kozaczyles do innych .. i wyklinales ludzi ;] mialem Ci wczesniej dac bana ale czekalem az cos zrobisz fajnego;] i sie doczekalem
    [img]http/img29.imageshack.us/img29/100beztytuudag.png[/img]
    "Przyjaźń z kobietą zawsze kończy się miłością."H.Sienkiewicz

Junior Member
    Przegląda
    Legnica
    Cytat Zamieszczone przez HaShU
    uhahaa Wyklinac to bylem spokojny a twoj kolezka ma wh...
    Proponuje zakupic dobre sluchawki to bedziesz wszystko slyszal. A piszac ze on ma wh to sie osmieszasz, wrzucimy ci jakies demka jak bedziesz chcial

ladny skan

wiec sie uspokoj Ty caly czas kozaczyles do innych .. i wyklinales ludzi ;]
    Jasne, gadajac ze swoimi kumplami HAHAHA A do tych co nie znam nawet sie nie odzywam i prosze pokaz mi z loga serwera gdzie kogos obrazalem

mialem Ci wczesniej dac bana ale czekalem az cos zrobisz fajnego;] i sie doczekalem
    A zrobic cos fajnego to wytlumaczyc tobie ze ktos nie ma wh Genialny jestes W sumie sie tobie nie dziwie ze nie umiesz odroznic czita od skilla jak masz 14 lat, a w CS pewnie grasz z rok a w wieku 12 lat na pewno nie wiedziales co to wh, ab, czy interp ;D

Aha skomentuj jeszcze to:
    "Zamknij morde k**wo nonsteamowska"
    Powiedziales to swoim meskim glosem

Przyjaciel
    Przegląda
    Kłaj
    Czlowieku ;] mowisz zebym wrzucil ;P Screny czemu ty nie masz swojego demka jak Cie niby Obrazam... a Koles mial wh nie Wieze ze z bazaru nagle uslyszal kolesia na respie i mu zucil He i potem ladny skan na scianie wychylil sie i bania... dema nie chce ;P bo mi ie potrzebne wazne ze ja tams woje wiem a Ty za Bardzo kozaczysz i za to dostales bana powod byl wkurwiasz...

Junior Member
    Przegląda
    Legnica
    Czlowieku ;] mowisz zebym wrzucil ;P Screny czemu ty nie masz swojego demka jak Cie niby Obrazam... a Koles mial wh nie Wieze ze z bazaru nagle uslyszal kolesia na respie i mu zucil He i potem ladny skan na scianie wychylil sie i bania... dema nie chce ;P bo mi ie potrzebne wazne ze ja tams woje wiem a Ty za Bardzo kozaczysz i za to dostales bana powod byl CENZOR...
    Moge zawolac tu piec osob ktore potwierdza ze JB nie czituje, a ja dostalem bana za free.

a Koles mial wh nie Wieze
    A może zamek jak nie wieze, a moze wieze eiffla ?

Junior Member
    Przegląda
    z kątowni
    No Hashu to mlody porywczy i niedoświadczony admin, u mnie podejrzał wh bo rzuciłem granat w kierunku z którego do mnie strzelano, no cóż wh! Nie twierdze,że radidam nie ma odpalonych czitow, sami go podejrzewamy, ale dobra rada - nagrywaj krotkie demko zanim zbanujesz. Sam moge ci nagrać exclusiv demko z pova żebyś mógł poszukać czity

Pozdro

EDIT: opisze ci to są sytuacje może z mojego punktu widzenia

zeskakuje na bazar i ktos zaczyna we mnie walic, slysze(bodaj famasa)z tylu, jak jestem juz na bazarze wyciagam he i rzucam HE w tamtym kierunku, to był ostatni CT na mapie więc odrazu zeskakuje bazarem i ide w jego kierunku dużymi schodami caly czas uwazajac bo z dużym prawdopodobienstwem pójdzie właśnie na schodki. Troche myślenia nigdy nie zaszkodzi, dalej oferuje nagrania swojego demka

Przyjaciel
    Przegląda
    Kłaj
    Zawolaj Ale to Sa JEgo koledzy a Mnie pierd.... jego koledzy ja swoje wiem... umiem rozroznic haxa od low- ;]...

Junior Member
    Przegląda
    Legnica
    Zawolaj Ale to Sa JEgo koledzy a Mnie pierd.... jego koledzy ja swoje wiem... umiem rozroznic haxa od low- ;]...
    Wlasnie to dzisiaj udowodnoiles

Jakos onqu eragon andri nie stwierdzili u mnie i u jb wh a po glosie to widac ze sa starsi od Ciebie i bardziej doswiadczeni i pojecie o CS maja pieciokrotnie wieksze od Ciebie

Junior Member
    Przegląda
    z kątowni
    Hashu, przeczytaj mojego edita i odpowiedz czemu zbanowales radidama a nie mnie?

Przyjaciel
    Przegląda
    Kłaj
    Radidama zbanowalem
    ... za caloksztalt...

Wlasnie ze Ja gram wiecej od NIch w Cs !! ;] wiec sie uspokoj ;]

Strona 1 z 3 12 ... OstatniOstatni