Zobacz wyniki ankiety: Serwer KZ i Bhop

Głosujących
19. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Jestem Przeciw

9 47.37%
  • Jestem ZA

10 52.63%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: [Propozycja] Serwer (KZ i BHoop)

Przyjaciel
    Przegląda
    brać kasę?
    Ja to bym sobie poskakał troszeczke na tym KZ lepsze to napewno niz ten ZombieMOD wiecej osoób by na KZ gralo. KampNO.pl ma swoje serwery KZ i sa ciagle pelne po przebi trudno jest sie tam dostać...

Junior Member
    Przegląda
    CCH
    Pozwólcie że ja się wypowiem ;p Nigdy nie grałem na taki servie więc wiele o nim nie powiem lecz mogę coś powiedzieć od drugiej strony ;] Są plusy i minusy następnego serwera (o których na pewno wiecie). Większy bałagan, większe obowiązki, więcej ludzi których trzeba przypilnować. Na pewno następny serwer z następnym modem przyniesie następnych graczy. Nie ukrywam że sam bym pobawił się w takie coś czasami choćby dla urozmaicenia cs'a (nie można przecież cały czas grać na jednych modach xD). Moim zdaniem dla spróbowania można by było zmienić jednego moda który cieszy się najmniejszą popularnością na tego który jest zaproponowany w/w (np. tak jak zaproponował add. za ZombieMOD'a) jakby to jednak nie wypaliło można by było znowu dać ten sam mod jaki był i przy tym nie kupywać nowego serwera na próbę. Ale ja tu jestem tylko userem więc róbcie co chceta

Przyjaciel
    Przegląda
    Wrocław
    Taa. Tak to każdy z was sobie może pogadać. Gadacie i gadacie, żeby zamienić ZombieMODa a nie wiecie nawet czy jest to możliwe. Otóż uświadomie was, że nie jest to możliwe, bo w umowie na sponsoring z KampNO jest napisane, że na serwerze ma być zainstalowany ZombieMOD. Zakończcie więc te jałowe dyskusje.
    [img]http/www.falcon_pl.republika.pl/p.jpg[/img]
    [img]http/www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] Piszę Poprawnie Po Polsku

Przyjaciel
    Przegląda
    brać kasę?
    tak myslałem ze Falcon, bedzie na nie...

Przyjaciel
    Przegląda
    Piaseczno
    Cytat Zamieszczone przez baku
    Moim zdanie beznadziejny pomysł ponieważ, im więcej serwerów tym większy syf .
    co fakt to fakt
    jak nie da rady tutaj, to zapraszam cię na necro.laa.pl szukamy sponsora na serwer
    [img]http/www.nSports.pl/images/linkus/13.png[/img]
    Nie tylko user, ale też Bukmacher

Member
    Przegląda
    Pionki
    Nieee...to by była porażka..moim zdaniem dobrze jest jak jest

Przyjaciel
    Przegląda
    brać kasę?
    ODŚWIEŻAM TEMAT.

Proszę jeszcze raz rozpatrzyć moja propozycjie. Tylko ze nie chodzi mi o serwer jakis 15 slotów na początem może być 10. A potem jak sie rozkręci to wiecej! .

Tylko niech się pierwszy wypowie ex0n. !!

edit by ex0n: Pomysł godny sprawdzenia. Jednak w chwili obecnej nie mamy możliwości sprawdzenia go w praktyce. Ale być może skorzystamy z tego pomysłu w przyszłości.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów