Ja równie¿ nie widzia³em ¿adnego s³owa ¿eby LOST co¶ mówi³o na swoich..! A to z tego samego powodu.. ¿e jak co¶ mamy do siebie to sobie za³±twiamy wszysko na gg..Zamieszczone przez MRS
Podsumowuj±c:
LOST ogólnie twierdzi ¿e przemo i gregor graj± na czitach, przemo siê bawi adminem i zmienia mapy..
Ale nikt z was nie wiedzia³ i nie wie ¿e konsola by³a czêsto obserwowana.. i ka¿de wasze kroki by³y monitorowane.. Nigdy nie widzia³em ¿eby przemo zmienia³ tak mapy jak wy opisujecie..! Kilka testów te¿ zrobi³em z gr± na serwerze pod innym nickiem..(i nie tylko ja..) Wiele razy dostawa³em te¿ cynk na gg ze skargami.. Efekt by³ taki ¿e dowiedzia³em siê sporo ciekawych ¿êczy a sam nawet widzia³em kilka ciekawych akcji.. Typu: slay za free, kick i na ka¿dym kroku cwaniactwo "bo dostaniesz bana..". Nigdy nie robili¶my z tego afery, zawsze przymykali¶my na to oko.. I nie zamierzam robiæ afery z tego teraz..! Poprostu przemilczymy..
LOST gdyby my¶la³ logicznie rozwi±za³ by ten problem inaczje, zg³osi³ do mnie czy God-a a napewno by¶my go rozwi±zali.. A zachowanie LOST mo¿na okre¶liæ jak bande przedszkolaków.. Która zaczepia, obra¿a, obgaduje, na¶miewa siê.. a brak jej odwagi napisaæ prosto do osoby której ma problem.. Lub zg³osiæ to do mnie.. Ale lepiej jest wyklinaæ na forum w grze lub w SB.. a to akurat najprostsza i najgupsza droga..
Serwer:
Wiadomo config serwa i inne wa¿ne opcje nie potrzebne nikomu z was zosta³y zablokowane, gdyby opcje mia³ ka¿dy to by³by dwa razy wiêkszy cyrk ni¿ ten obecny..![]()
Dostêp do wszyskich opcji (flag) ma Bam, God i ja. To tylko w ramach wyja¶nienia. A tak pozatym to by³ najgorszy b³ad, bo ka¿dy z was powinien mieæ tylko rezerwacje slota.. bo wkoñcu na to siê wszyscy sk³adali..! Ale gdybym tak ustali³ odpocz±tku to pewnie po³owa z was by siê wykruszy³a.. ale to szczegó³ ju¿ nie istotny..
Tutaj siê zgodze, napisa³em to co napisa³em i nie zamierzam d³u¿ej komentowaæ je¶li siê pojawi± jakies g³upie komentarze czy oskarzenia z kosmosu.. Ale co do "naszego" to ju¿ chyba przesz³o¶æ.. Przemo chcia³ zgody.. wy nie chcieli¶cie..Zamieszczone przez MRS
Zamieszczone przez przemo19qaz
Ja te¿ nie zamierzam graæ na serwie.. w którym wszyscy s± do siebie wrogo nastawieni.. To nie ma poprostu sensu.. Wzajemne sobie dogryzanie ³apanie ka¿dego za s³owo.. to odbiera ca³± przyjemno¶æ z gry..Zamieszczone przez Eragon
Na ca³e szcze¶cie op³aci³em tylko serwer na jeden miesi±dz jak by hosting nie wypali³..
tak ¿e dla mnie ten serwer ma dni policzone.. tak samo dla BT..
To tyle z mojej strony.. pozdro dla wszyskich..

) Wiele razy dostawa³em te¿ cynk na gg ze skargami.. Efekt by³ taki ¿e dowiedzia³em siê sporo ciekawych ¿êczy a sam nawet widzia³em kilka ciekawych akcji.. Typu: slay za free, kick i na ka¿dym kroku cwaniactwo "bo dostaniesz bana..". Nigdy nie robili¶my z tego afery, zawsze przymykali¶my na to oko.. I nie zamierzam robiæ afery z tego teraz..! Poprostu przemilczymy..
Dostêp do wszyskich opcji (flag) ma Bam, God i ja. To tylko w ramach wyja¶nienia. A tak pozatym to by³ najgorszy b³ad, bo ka¿dy z was powinien mieæ tylko rezerwacje slota.. bo wkoñcu na to siê wszyscy sk³adali..! Ale gdybym tak ustali³ odpocz±tku to pewnie po³owa z was by siê wykruszy³a.. ale to szczegó³ ju¿ nie istotny..
Na ca³e szcze¶cie op³aci³em tylko serwer na jeden miesi±dz jak by hosting nie wypali³..
Odpowiedz z cytatem