Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 11 do 20 z 26

W±tek: Do adminów.. i potencjalnych ¶wiadków!

Junior Member
    Do³±czy³
    Wed Jan 2007
    Przegl±da
    krakow
    miazga12, no bo jak mnie zabijasz co runde to cie karam ................zreszta masz 12 lat to jeszcze ci to trudno zrozumiec dzieciaku

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Sat Jan 2007
    Przegl±da
    Reymonta 22.
    Cytat Zamieszczone przez przemo19qaz
    miazga12, no bo jak mnie zabijasz co runde to cie karam ................zreszta masz 12 lat to jeszcze ci to trudno zrozumiec dzieciaku
    Po co go karasz jak zginie w next rundzie? I pozatym sam zas³u¿y³e¶ sobie ¿e tak Cie traktuj±. To ju¿ tylko i wy³±cznie Twoja wina. Po³owa ludzi cie z serva nie lubi.
    Ja zgody nie chce.

Senior Member
    Do³±czy³
    Wed Jan 2007
    Przegl±da
    Q³aj
    ¿al ch³opie za³o¿ forum o zal.pl i siebie daj na liste za³o¿ycieli jako pierwszego przemo jak mnie najpierw atakowa³e¶ mnie i zostawa³o mi z 10hp no to ja ciê zabija³em a ty mi kick i taka jest gra z tob± jakbym nie by³o ciebie to atmosfera na serwerze by³o by duzo lepsza

Junior Member
    Do³±czy³
    Wed Jan 2007
    Przegl±da
    krakow
    miazga12, ja ciebie ani razu nie zaatakowalem wiedz nie sciemniaj ,z reszta nie skladales sie na serwer wiedz zalatwie ci bana jak sie nie uspokoisz,bede robil screnny za kazdym razem jak mnie zaatakujesz i sobie nie pograsz za dlugo na naszym,m serwie......wiedz sie uspokuj i graj normalnie

Member
    Do³±czy³
    Mon Jan 2007
    Przegl±da
    Niepo³omice
    ehhh widzê ze i ja zosta³em w to wci±gniêty wiec nie bêdê milcza³.

1. co do Cavy owszem mówi³em Przemowi i jeszcze jakiemu¶ adminowi ¿eby kogo¶ kick±³ bo cava chcia³ wej¶æ ale z twojego zdjêcia w konsoli wyniki ze najpierw wszed³ cava i co¶ powiedzia³ (jeba*e tarcze) a dopiero potem ty wylecia³e¶ co mo¿e ¶wiadczyæ o tym ze cava ma slota (chyba) i "gra" wykopa³a ciebie. mia³em tak samo jak serw by³ pe³ny a Przemo wszed³.

2. Co do tych slapów Przema dla miazgi. Miazga i niekiedy kto¶ inny zabija³ Przema (byli w tym samym teamie) trwa³o to do¶æ d³ugo wiêc nie dziwie siê ze tak go kara³

narazie mam tyle do powiedzenia ale bêdê robi³ ro¿ne screeny ¿eby mieæ dowody

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Sun Dec 2006
    Przegl±da
    Dopok±d
    Miazga to normalne ¿e robi± miejsce dla Cavy bo on p³aci³ za slota. Eragon- psia³em z opcjami, bo ty grozi³e¶ banem- to mój ost post w tym temacie, na servie nei bedê za czê¶to, aha jeszce yklo jeden w hierarchi napsize bo Eragon chia±³ hierarchie.
    [img]http/img.userbars.pl/90/17940.png[/img]
    www.multi-futbol.pl zapraszamy

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Sat Jan 2007
    Przegl±da
    Reymonta 22.
    Cytat Zamieszczone przez God
    Miazga to normalne ¿e robi± miejsce dla Cavy bo on p³aci³ za slota. Eragon- psia³em z opcjami, bo ty grozi³e¶ banem- to mój ost post w tym temacie, na servie nei bedê za czê¶to, aha jeszce yklo jeden w hierarchi napsize bo Eragon chia±³ hierarchie.
    A ty mo¿e NIGDY nie grozi³e¶ banem? Jako¶ w to nie wierze, jakby¶ nie widzia³ to ka¿dy grozi banem , a akurat na mnie idzie. Wdg mnie jeden z LOST powinien mieæ wszystkie mo¿liwo¶ci w konsoli bo jak mamy graæ spara jak has³a nie mo¿emy zmieniæ....

P.S. God mia³em Ciê za inteligentniejszego i prosze o odjêcie mi admna bo do tej pory mia³e¶ do mnie 3 razy nie s³usznie pretesnje i mnie to denewrwuje. Bo inni daj± kiki za nic i nic nie ma(Przemo lub Cava)

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Sun Dec 2006
    Przegl±da
    Dopok±d
    Wdg mnie jeden z LOST powinien mieæ wszystkie mo¿liwo¶ci w konsoli bo jak mamy graæ spara jak has³a nie mo¿emy zmieniæ....
    Owszem ma Bam, aby móg³ ustawiaæ wam has³o na server.

P.S. Prosi³bym Ciê aby¶ nie pisa³ w moj± stronê tak ¿ebym musia³ co¶ odpisywaæ, bo nic nie bêdê. Ale w sumie mogê poczytaæ-zaraz tylko czy ja umiem czytaæ?? Z góry dziêki. Z pozdrowieniami, God.
    [img]http/img.userbars.pl/90/17940.png[/img]
    www.multi-futbol.pl zapraszamy

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Mon Dec 2006
    Przegl±da
    Ka³u¿y 1
    Owszem ma Bam, aby móg³ ustawiaæ wam has³o na server..
    eee dzi¶ próbowa³em zmieniæ i sie jako¶ nie da³o nie wiem czemu.
    I niektórych opcji te¿ nie mam.
    [img]http/www.kscracovia.com/userbary/03.gif[/img]

[center:e514cb5852][img]http/i27.tinypic.com/2j0h5lj.png[/img][/center:e514cb5852]

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Sat Jan 2007
    Przegl±da
    Reymonta 22.
    Wdg mnie jeden z LOST powinien mieæ wszystkie mo¿liwo¶ci w konsoli bo jak mamy graæ spara jak has³a nie mo¿emy zmieniæ....
    Owszem ma Bam, aby móg³ ustawiaæ wam has³o na server.

P.S. Prosi³bym Ciê aby¶ nie pisa³ w moj± stronê tak ¿ebym musia³ co¶ odpisywaæ, bo nic nie bêdê. Ale w sumie mogê poczytaæ-zaraz tylko czy ja umiem czytaæ?? Z góry dziêki. Z pozdrowieniami, God.
    Nie musia³e¶ na nic opdpowiadaæ. Ale prawda jest taka ¿e nie potrafisz sie przyznac do w³asnego b³êdy, a to wielka oznaka s³abo¶ci.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •