Strona 1 z 3 12 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 26

W±tek: Do adminów.. i potencjalnych ¶wiadków!

Do adminów.. i potencjalnych ¶wiadków!

Ju¿ mnie powoli to wszysko mêczy.. Kiedy bym nie zajrza³ z poziomu www na serwer to widze tylko i wy³acznie zabawe i jaranie siê miedzy sob±.. Teraz widze ¿e po³owa z was to nie z³o¿y³a siê na slota.. Tylko na admina.. ¿eby szpanowaæ chyba.. co jest ¿a³osne..!!! Wiêkszo¶æ z was nie wie nawet do koñca co to znaczy adminowaæ.. To ¿e mam admina nie znaczy ¿e je¶li chce teraz graæ na dust to mimo ¿e wszyscy chc± aztec w³anczam sobie dust'a! To te¿ nie oznacza ¿e macie siê czuæ wy¿sz± jednostka graj±c na serwie od innych graczy.. Nie bedê podawa³ przyk³adów bo bym do jutra nie skoñczy³..

Ostatnio widze ¿e panowie z LOST robi± sobie jaja i obgaduj± za plecami niektórych panów z BT.. Oni ju¿ wiedz± dok³adnie o kogo chodzi.. texty " o¿eñ sie z golumem" które s± dla mnie do koñca nie zrozumia³e ale domy¶lam siê do kogo kierowane.. graj± mi na nerwach.. Je¶li LOST jest ma co¶ do powiedzenie to niech to napisze na forum.. a nie obgaduje i pisze za plecami.. A je¶li ju¿ zarzuca oszustwo to dowody + post i do wyja¶nienia.. a nie pisaæ do swojego teamu lub je¶li ta osoba gra do wszyskich bo nie widzi..

Dzisiaj jeden Admin i cz³onek BT dosta³ bana.. co za tym idzie ja tak samo mia³em bana bo nie mog³em wej¶æ.. (zeto). Je¶li kto¶ by³ taki odwa¿ny i m±dry daæ bana.. To teraz niech zje ten bigos do koñca co go nawa¿y³.. I przyzna siê... Czekam na wyja¶nienie tej sprawy..
    www.planetawhisky.pl

Junior Member
    Do³±czy³
    Wed Jan 2007
    Przegl±da
    krakow

zal.pl

zal.pl

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Mon Dec 2006
    Przegl±da
    Ka³u¿y 1

Re: Do adminów.. i potencjalnych ¶wiadków!

Cytat Zamieszczone przez ex0n
    Dzisiaj jeden Admin i cz³onek BT dosta³ bana.. co za tym idzie ja tak samo mia³em bana bo nie mog³em wej¶æ.. (zeto). Je¶li kto¶ by³ taki odwa¿ny i m±dry daæ bana.. To teraz niech zje ten bigos do koñca co go nawa¿y³.. I przyzna siê... Czekam na wyja¶nienie tej sprawy..
    To by³em ja!

Dosta³ bana poniewa¿ VOTOVANIE map co 10 min to troszke przesada.

Wbijam na serva no i patrze graj± ju¿ w jak±¶ mapke no to spoko. Akurat tak wbi³em ¿e zosta³o 15 sek do koñca tej mapy.

Time Left: 0:15 min. Next Map: aim_crazyjump

Couldn't open file overviews/aim_crazyjump.txt. Using default values for overiew mode.
    No jak widac powy¿ej nastepna plansza to ami_crazyjump po prze³±czeniu sie plansz pograli¶my w ni± mniej ni¿ 5 min! i nagle wyskoczy³o na ekranie (tego akurat z konsoli nie wyci±g³em).

ADMIN: przemo[$uchor@b@]^Wielbie^ (co¶ tam co¶) aim_aztec2003

No i jak ju¿ zaczêli¶my graæ w tego aztec'a to sie pytam przema:
    - "-=LOST^B-A-M=- : po *** to przelanczas"
    A on mi na to:
    - "przemo[$uchor@b@]^Wielbie^ : tu jest wiecej miejsca"

No wybaczcie mi ale to nie argument ¿eby zmieniæ mape, nawet nie spyta³ graczy o zdanie.

Couldn't open file overviews/aim_aztec2003.txt. Using default values for overiew mode.
    Po 10 min grania w aztec'a znów wyskakuje wyboru plansz a nie zgadniecie kto to zrobi³:

ADMIN przemo[$uchor@b@]^Wielbie^: vote map(s)

Po tym jak to zobaczy³em my¶la³em ¿e mnie ch.. strzeli i da³em mu BAN'a.

I niech nie mówi ¿e dosta³ za cheat'owanie.

PS. Dzi¶ wieczorem wpad³ Cava i te¿ bez zapytania graczy zmieni³ mape z (chyba) cs_wiocha na mini_dust. Sorry ex0n ale to co wyprawiaj± niektórzy cz³onkowie twojego klanu mija sie z celem

Sorry dla tych co dostali bana bo byli w ZETO, to sie (raczej) nie powtórzy.

Pytanie do reszty adminów:
    Czy ja lub Przemo dostaniemy jakie¶ kary??
    Tak jak napisa³em w SB Przemo znów se votuje na swoj± korzy¶æ, nie chce mi sie wyci±gaæ tego wszystkiego z konsoli bo nie bêdê takimi ¿eczmi za¶mieca³ forum.

Licze na szybk± wypowied¼ adminów!.

Pozdro. Bam
    [img]http/www.kscracovia.com/userbary/03.gif[/img]

[center:e514cb5852][img]http/i27.tinypic.com/2j0h5lj.png[/img][/center:e514cb5852]

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Mon Dec 2006
    Przegl±da
    ...
    Leci niekiedy fajna mapka. Co sie gra w nia raz na dzien. To przemo votuje ja albo zmienia sam. I mowi ze sie mu na niej zle gra i dlatego zmienia.!!!!
    I wlacza sobie dust albo dust2 co leci 20 razy na dzien.

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Sat Jan 2007
    Przegl±da
    Reymonta 22.
    To ¿e tekst "o¿eñ siê z golumem" gra ci na nerwy to ju¿ nie nasza sprawa... mi te¿ gra na nerwy jak przemo nosntop zmienia mapy, ja to mam w dupie, opieprzacie mnie ¿e robie miejsce dla Miazgi na servie, i kukuje z tego powodu KoKo, TYLE ¯E ON MIA£ PING POWY¯EJ 300 wiêc mog³em go kikn±æ, a zamiast tego mnie ochrzaniacie(THX God) i mam te¿ w dupie admina, jak mi go odbierzecie równie dobrze mo¿ecie mi kase oddac. Chocia¿ admin mi do sczêscia nie jest potrzebny.

Diego dosta³ ostrze¿enie za spam, a przemo jako¶ nie. To NIE jest w porz±dku, ogólnie nie lubie tych go¶ci z suchoraby, ka¿dy zna powód. I nie musze go tu podawaæ.

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Sun Dec 2006
    Przegl±da
    Dopok±d
    Co do zmian mapy - MRS robil vota-o. Wypad³ failed a on i tak zmieni³. Kto¶ do neigo strzela- on zacz±³ mnie zabijaæ, ze to niby ja i mnie wyrzuci³. No jeszce chcieli mnie zbanowaæ. W sumie to ciekawe czy sam kick czy kick i ban dosta³em. Heh bavo -lepiej ptrz kto strzela³, bo jak nie dowidzisz to jak mog³e¶ zobaczyæ opcjê kick albo wogóle menu.
    [img]http/img.userbars.pl/90/17940.png[/img]
    www.multi-futbol.pl zapraszamy

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Sat Jan 2007
    Przegl±da
    Reymonta 22.
    God Ty te¿ swiêty nie jeste¶... po tym wydarzeniu to wszystko na mnie posz³o. I odrazu God do mnie na gg. "po¿egnaj sie z adminem" i powiem wam ¿e mnie to W K U R W I A bo wszystko idzie na mnie. A Przemowi to nic nie robicie bo u was w klanie jest, i go bronicie pod ka¿dym wzglêdem. Brak s³ow...

I ¯¡DAM OSTRZE¯ENIA DLA GREGORA ZA SPAM BO DIEGO JAKO¦ DOSTA£ A PRZEMO NIE!

Senior Member
    Do³±czy³
    Wed Jan 2007
    Przegl±da
    Q³aj
    Sory ¿e bede siê tak wyra¿a³ ale przemo to dziecko specjalniej troski które pieprzy mamuta! Taka jest prawda jego inteligencja nie przekracza poziomu Uni Europejskiej jest
    przyk³ad numer 1.jest mapa de_prodgy(sorka jak ¿le napisa³em) i wchodzi przemo!i by³o nas 5 vs 5 i mówi ¿e jest mapa za du¿a i zmienia na d2 no ludzie co on sobie w przeczkolu siad³ z majcy ka¿dy powie golym chu... widaæ ¿e d2 jest wiekszaale przemo mysli ¿e jest bosem osiedla uposledzonych w suchorabie to mu wszytsko wolnoi da³ d2
    przyk³ad numer 2.grali¶my w mape cs_wiocha i komandos mówi do przema "ej przemo cava mówi ¿eby¶ kogos wykopa³ bo ja bardzo chce wej¶æ"i przemo upolowa³ mnie i da³ mi kicka ¿eby cava.Wszed³ macie tu dowód :
    Kod:
    http://img353.imageshack.us/my.php?image=lnibngh7.jpg
    wej¶cie jego kopnijcie w g³owe bo to jaki¶ niepe³no mysl±cy golum (sory ¿e sie tak wyra¿a³em )

Junior Member
    Do³±czy³
    Wed Jan 2007
    Przegl±da
    krakow
    miazga12, mnie rozpierdala!!!hahahahaha zal mi takich dzieci hahahah,dzieciak wchodzi na serwer i mnie zabija co rundeo_0,nie wiem co mu to daje ale cuz......brak slow....... a teraz odejde od tego tematu i rozwine now± mysl!!!! OD DZIS NIE BAWIE SIE ADMINEM,NIE ZMIENIAM MAPEK ITP,EWENTUALNIE MOGE KOGOS KICKN¡c ZA NIESPORTOWE ZACHOWANIE ITP.......wiedz proponuje zgode dla klanu LOST bo w koncu z nimi mamy ten serwer i musimy jakos dojsc do porozumienia bo inaczej gra bedzie bardzo c***owa!! czekam na odpowiedz..pa

Senior Member
    Do³±czy³
    Wed Jan 2007
    Przegl±da
    Q³aj
    OD DZIS NIE BAWIE SIE ADMINEM,NIE ZMIENIAM MAPEK ITP,EWENTUALNIE MOGE KOGOS KICKN¡c ZA NIESPORTOWE ZACHOWANIE ITD
    ej ty jeste¶ jaki¶ g³upi od dzisaj siê nie bawisz adminem buhahaha jak siê nie bawisz adminem to siê pobaw klockami lego i kaczuszk±. powud numer 3 Bo niby to to nie jest zabawa
    Kod:
    http://img482.imageshack.us/my.php?image=slapdj4.jpg
    przeczyta³ to co ja naisa³em i przyszed³ na forum i tak w³a¶nie by³o ciekawe co zaraz dam

Strona 1 z 3 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •