Jeszcze niewidzia³em ¿adnego posta ¿eby Ktos z BT powiedzia³ Co¶ z³ego na swoich klanocwiczów a robi± takie jaja na tym serwie ¿e sie wytrzmaæ nieda. Ja przyznam racje raz tak zmieni³em Mape i Kickn±³em Ale to sie wiêcej niepowturzy. Ale nie tak jak od was przemo co chwile zmienia na co mu sie podoba Cava te¿ niekiedy co¶ tam zrobi ale ja tak tylko raz zrobi³em a afera jak...
I proponuje koniec k³utni niech bedzie spokój wkoñcu bo tak dalej w k³utni ¿yæ ze wspólnym serwem bêdzie ciê¿ko![]()

/img120.imageshack.us/img120/4757/mrswt1.png[/img]
Odpowiedz z cytatem

) Wiele razy dostawa³em te¿ cynk na gg ze skargami.. Efekt by³ taki ¿e dowiedzia³em siê sporo ciekawych ¿êczy a sam nawet widzia³em kilka ciekawych akcji.. Typu: slay za free, kick i na ka¿dym kroku cwaniactwo "bo dostaniesz bana..". Nigdy nie robili¶my z tego afery, zawsze przymykali¶my na to oko.. I nie zamierzam robiæ afery z tego teraz..! Poprostu przemilczymy..
Dostêp do wszyskich opcji (flag) ma Bam, God i ja. To tylko w ramach wyja¶nienia. A tak pozatym to by³ najgorszy b³ad, bo ka¿dy z was powinien mieæ tylko rezerwacje slota.. bo wkoñcu na to siê wszyscy sk³adali..! Ale gdybym tak ustali³ odpocz±tku to pewnie po³owa z was by siê wykruszy³a.. ale to szczegó³ ju¿ nie istotny..
Na ca³e szcze¶cie op³aci³em tylko serwer na jeden miesi±dz jak by hosting nie wypali³.. 

ja w sumie ma³o gram na tym serwie to nie widzia³em ¿adnyvh kicków,votemap itp
wiecie tak sobie my¶las³em kiedy zaczn± siê jakie¶ k³utnie i d³ugo nie msuia³em czekaæ
bo tak samo by³o z turniejem teraz z serwem to jak bedzie pomys³ na co¶ nowego to lepiej nie zaczynajcie go realizowaæ bo i tak sie k³utni± skoñczy....d³ugo nie by³em na forum i nieiwedzia³em wogule ¿e jakies problemy s± z adminowaniem serwa
to ja siê zdeklarowa³em ¿e siê dozucam do serwa ale sie WYCOFUJE bo wole siê nie wbiæ na serwa ni¿ mieæ potem jakie¶ dymy z innymi...powiem tak ¿e niektuzy zabardzo sie anga¿uj± w t± gre :-> panowie pamiêtajcie ¿e to tylko fikcja a nie ¿eczywisto¶æ...to ja tyle chcia³em od siebie dodaæ...EX0N ¿ycze pwodzenia....a tak nawiasem turniej siê zakoñczy³czy jeszcze trwa??????????? pozdro all