Ju¿ mnie powoli to wszysko mêczy.. Kiedy bym nie zajrza³ z poziomu www na serwer to widze tylko i wy³acznie zabawe i jaranie siê miedzy sob±.. Teraz widze ¿e po³owa z was to nie z³o¿y³a siê na slota.. Tylko na admina.. ¿eby szpanowaæ chyba.. co jest ¿a³osne..!!!![]()
Wiêkszo¶æ z was nie wie nawet do koñca co to znaczy adminowaæ.. To ¿e mam admina nie znaczy ¿e je¶li chce teraz graæ na dust to mimo ¿e wszyscy chc± aztec w³anczam sobie dust'a! To te¿ nie oznacza ¿e macie siê czuæ wy¿sz± jednostka graj±c na serwie od innych graczy.. Nie bedê podawa³ przyk³adów bo bym do jutra nie skoñczy³..
Ostatnio widze ¿e panowie z LOST robi± sobie jaja i obgaduj± za plecami niektórych panów z BT.. Oni ju¿ wiedz± dok³adnie o kogo chodzi.. texty " o¿eñ sie z golumem" które s± dla mnie do koñca nie zrozumia³e ale domy¶lam siê do kogo kierowane.. graj± mi na nerwach..Je¶li LOST jest ma co¶ do powiedzenie to niech to napisze na forum.. a nie obgaduje i pisze za plecami.. A je¶li ju¿ zarzuca oszustwo to dowody + post i do wyja¶nienia.. a nie pisaæ do swojego teamu lub je¶li ta osoba gra do wszyskich bo nie widzi..
Dzisiaj jeden Admin i cz³onek BT dosta³ bana.. co za tym idzie ja tak samo mia³em bana bo nie mog³em wej¶æ.. (zeto). Je¶li kto¶ by³ taki odwa¿ny i m±dry daæ bana.. To teraz niech zje ten bigos do koñca co go nawa¿y³..I przyzna siê... Czekam na wyja¶nienie tej sprawy..