Cytat Zamieszczone przez MRS
Jeszcze niewidziałem żadnego posta żeby Ktos z BT powiedział Coś złego na swoich klanocwiczów
Ja również nie widziałem żadnego słowa żeby LOST coś mówiło na swoich..! A to z tego samego powodu.. że jak coś mamy do siebie to sobie załątwiamy wszysko na gg..

Podsumowując:

LOST ogólnie twierdzi że przemo i gregor grają na czitach, przemo się bawi adminem i zmienia mapy..

Ale nikt z was nie wiedział i nie wie że konsola była często obserwowana.. i każde wasze kroki były monitorowane.. Nigdy nie widziałem żeby przemo zmieniał tak mapy jak wy opisujecie..! Kilka testów też zrobiłem z grą na serwerze pod innym nickiem..(i nie tylko ja.. ) Wiele razy dostawałem też cynk na gg ze skargami.. Efekt był taki że dowiedziałem się sporo ciekawych żęczy a sam nawet widziałem kilka ciekawych akcji.. Typu: slay za free, kick i na każdym kroku cwaniactwo "bo dostaniesz bana..". Nigdy nie robiliśmy z tego afery, zawsze przymykaliśmy na to oko.. I nie zamierzam robić afery z tego teraz..! Poprostu przemilczymy..

LOST gdyby myślał logicznie rozwiązał by ten problem inaczje, zgłosił do mnie czy God-a a napewno byśmy go rozwiązali.. A zachowanie LOST można określić jak bande przedszkolaków.. Która zaczepia, obraża, obgaduje, naśmiewa się.. a brak jej odwagi napisać prosto do osoby której ma problem.. Lub zgłosić to do mnie.. Ale lepiej jest wyklinać na forum w grze lub w SB.. a to akurat najprostsza i najgupsza droga..

Serwer:
Wiadomo config serwa i inne ważne opcje nie potrzebne nikomu z was zostały zablokowane, gdyby opcje miał każdy to byłby dwa razy większy cyrk niż ten obecny.. Dostęp do wszyskich opcji (flag) ma Bam, God i ja. To tylko w ramach wyjaśnienia. A tak pozatym to był najgorszy bład, bo każdy z was powinien mieć tylko rezerwacje slota.. bo wkońcu na to się wszyscy składali..! Ale gdybym tak ustalił odpoczątku to pewnie połowa z was by się wykruszyła.. ale to szczegół już nie istotny..

Cytat Zamieszczone przez MRS
I proponuje koniec kłutni niech bedzie spokój wkońcu bo tak dalej w kłutni żyć ze wspólnym serwem będzie ciężko
Tutaj się zgodze, napisałem to co napisałem i nie zamierzam dłużej komentować jeśli się pojawią jakies głupie komentarze czy oskarzenia z kosmosu.. Ale co do "naszego" to już chyba przeszłość.. Przemo chciał zgody.. wy nie chcieliście..

Cytat Zamieszczone przez przemo19qaz
wiedz proponuje zgode dla klanu LOST bo w koncu z nimi mamy ten serwer i musimy jakos dojsc do porozumienia bo inaczej gra bedzie bardzo CENZOR!!
Cytat Zamieszczone przez Eragon
Połowa ludzi cie z serva nie lubi.
Ja zgody nie chce.
Ja też nie zamierzam grać na serwie.. w którym wszyscy są do siebie wrogo nastawieni.. To nie ma poprostu sensu.. Wzajemne sobie dogryzanie łapanie każdego za słowo.. to odbiera całą przyjemność z gry.. Na całe szczeście opłaciłem tylko serwer na jeden miesiądz jak by hosting nie wypalił.. tak że dla mnie ten serwer ma dni policzone.. tak samo dla BT..

To tyle z mojej strony.. pozdro dla wszyskich..