Ja również nie widziałem żadnego słowa żeby LOST coś mówiło na swoich..! A to z tego samego powodu.. że jak coś mamy do siebie to sobie załątwiamy wszysko na gg..Zamieszczone przez MRS
Podsumowując:
LOST ogólnie twierdzi że przemo i gregor grają na czitach, przemo się bawi adminem i zmienia mapy..
Ale nikt z was nie wiedział i nie wie że konsola była często obserwowana.. i każde wasze kroki były monitorowane.. Nigdy nie widziałem żeby przemo zmieniał tak mapy jak wy opisujecie..! Kilka testów też zrobiłem z grą na serwerze pod innym nickiem..(i nie tylko ja..) Wiele razy dostawałem też cynk na gg ze skargami.. Efekt był taki że dowiedziałem się sporo ciekawych żęczy a sam nawet widziałem kilka ciekawych akcji.. Typu: slay za free, kick i na każdym kroku cwaniactwo "bo dostaniesz bana..". Nigdy nie robiliśmy z tego afery, zawsze przymykaliśmy na to oko.. I nie zamierzam robić afery z tego teraz..! Poprostu przemilczymy..
LOST gdyby myślał logicznie rozwiązał by ten problem inaczje, zgłosił do mnie czy God-a a napewno byśmy go rozwiązali.. A zachowanie LOST można określić jak bande przedszkolaków.. Która zaczepia, obraża, obgaduje, naśmiewa się.. a brak jej odwagi napisać prosto do osoby której ma problem.. Lub zgłosić to do mnie.. Ale lepiej jest wyklinać na forum w grze lub w SB.. a to akurat najprostsza i najgupsza droga..
Serwer:
Wiadomo config serwa i inne ważne opcje nie potrzebne nikomu z was zostały zablokowane, gdyby opcje miał każdy to byłby dwa razy większy cyrk niż ten obecny..![]()
Dostęp do wszyskich opcji (flag) ma Bam, God i ja. To tylko w ramach wyjaśnienia. A tak pozatym to był najgorszy bład, bo każdy z was powinien mieć tylko rezerwacje slota.. bo wkońcu na to się wszyscy składali..! Ale gdybym tak ustalił odpoczątku to pewnie połowa z was by się wykruszyła.. ale to szczegół już nie istotny..
Tutaj się zgodze, napisałem to co napisałem i nie zamierzam dłużej komentować jeśli się pojawią jakies głupie komentarze czy oskarzenia z kosmosu.. Ale co do "naszego" to już chyba przeszłość.. Przemo chciał zgody.. wy nie chcieliście..Zamieszczone przez MRS
Zamieszczone przez przemo19qaz
Ja też nie zamierzam grać na serwie.. w którym wszyscy są do siebie wrogo nastawieni.. To nie ma poprostu sensu.. Wzajemne sobie dogryzanie łapanie każdego za słowo.. to odbiera całą przyjemność z gry..Zamieszczone przez Eragon
Na całe szczeście opłaciłem tylko serwer na jeden miesiądz jak by hosting nie wypalił..
tak że dla mnie ten serwer ma dni policzone.. tak samo dla BT..
To tyle z mojej strony.. pozdro dla wszyskich..