Już mnie powoli to wszysko męczy.. Kiedy bym nie zajrzał z poziomu www na serwer to widze tylko i wyłacznie zabawe i jaranie się miedzy sobą.. Teraz widze że połowa z was to nie złożyła się na slota.. Tylko na admina.. żeby szpanować chyba.. co jest żałosne..!!!![]()
Większość z was nie wie nawet do końca co to znaczy adminować.. To że mam admina nie znaczy że jeśli chce teraz grać na dust to mimo że wszyscy chcą aztec włanczam sobie dust'a! To też nie oznacza że macie się czuć wyższą jednostka grając na serwie od innych graczy.. Nie bedę podawał przykładów bo bym do jutra nie skończył..
Ostatnio widze że panowie z LOST robią sobie jaja i obgadują za plecami niektórych panów z BT.. Oni już wiedzą dokładnie o kogo chodzi.. texty " ożeń sie z golumem" które są dla mnie do końca nie zrozumiałe ale domyślam się do kogo kierowane.. grają mi na nerwach..Jeśli LOST jest ma coś do powiedzenie to niech to napisze na forum.. a nie obgaduje i pisze za plecami.. A jeśli już zarzuca oszustwo to dowody + post i do wyjaśnienia.. a nie pisać do swojego teamu lub jeśli ta osoba gra do wszyskich bo nie widzi..
Dzisiaj jeden Admin i członek BT dostał bana.. co za tym idzie ja tak samo miałem bana bo nie mogłem wejść.. (zeto). Jeśli ktoś był taki odważny i mądry dać bana.. To teraz niech zje ten bigos do końca co go naważył..I przyzna się... Czekam na wyjaśnienie tej sprawy..