Witam.
Jak ju¿ zauwa¿yli¶cie posiadamy spory asortyment serwerowy..nadszed³ czas aby o naszych serwerach dowiedzieli siê te¿ inni u¿ytkownicy w szczególno¶ci wszyscy Ci którzy o nas jeszcze nie s³yszeli.. Musimy rozbujaæ trochê te serwery. Niektóre stoj± prawie puste. Wiem wiem wiem.. wiele rzeczy jeszcze nie jest zrobione.. pocz±wszy od spraw technicznych do przyznania praw admin±. Niestety nie wszystko jestem w stanie ogarn±æ. (Szczególne thx dla Falcona za pomoc.. I innych u¿ytkowników którzy mnie wspieraj± ofertami pomocy na gg..)
Do rzeczy!
Musimy siê zareklamowaæ na innych forach jako Sieæ serwerów CS-PORTAL.NET
Potrzebujemy czytelnego przejrzystego mi³ego dla oka sformatowanego tekstu w którym bêd± zawarte dane odno¶nie naszych serwerów z zachêt± dla graczy..Projekty proszê wysy³aæ do nie w formie PW. Najlepszy zostanie opublikowany w tym temacie dostêpny dla wszystkich. I zaczniemy nasz± kampanie reklamow±. Ka¿dy w ty temacie poda link do tematu z nasz± reklam±. Na pewno osoby które siê bardzo zaanga¿uj± zarobi± sobie u Admina jakiego¶ +..
Który w przysz³o¶ci mo¿e okazaæ siê bardzo mi³± niespodziank± albo jakim¶ fajnym przywilejem..
Mile widziane Ciekawe pomys³y. Odno¶nie tego czego mo¿emy zrobiæ by gra³o siê lepiej..
(stawiamy na profesionalizm pamiêtajcie..
)