Ja pisze bez patrzenia na klawe..A Ty lepiej pisz wszystko w WORDZIE żeby Ci się błędy poprawiły. I chłopczyku lepiej unikaj mnie jak ognia bo te Twoje kłamstwa są smieszne. Mam nawet rozmowe na gg jak podawałes mi stronke z czitami i mówiłes że na nich własnie grasz, mogę ją zapodać. Widzisz. Ja MAM dowody, a Ty nie
![]()
I na starym koncie mam 1 bana tylko, spytaj sie BAM'a bo ma moja konto. A po zatym nie mam nowego konta.Nie kupowałem go, ma się znajomości. ;]
I tak, gralismy 6(gdzie ty widzisz 7 pajacu?)sparów :
PG-Time
Orzys
Hariga
Jakiś tam wczoraj, nie wiem jak mu było, chyba G.F.h jakoś tak
A.K
R.O.D ,
Eh... naucz sie pisać, Bo wdg mnie jak ktoś kibicuje Małyszowi bo jest polakiem a nie umie poprawnie 1 zdania napisac po polsku to powinien jakiemuś kazachowi kibicować. Zresztą jak do mnie jescze kiedyś chodziłes, a po zatym NIGDY nie widziałes na własne oczy czy mam czity, popierasz sie tylko opiniami innych. A sam kiedyś sie mnie na gg pytałes o \
stronke z czitami, Może mam tu tą rozmowe wkleić?
[quote="miazga12"]My nie mamy serva[quote="miazga12"]
A my go mamy..? ehh idź do kościoła sie pomódl.
I wtedy z łowcy zamienisz się w ofiare, a ja bede Ciebie jeździł i mówił że czitujesz. ;]
Ja już nie spamuje, Ty też już nie pisz, jak chcesz pogadać o prawdzie to pisz do mnie na gg, masz chyba jeszcze nr.
I jak będzie spar z CBA ja nie gram, i zobaczysz że dostaniecie, albo w ogule składu nie będziesz miał. Zobaczysz że ja jestem tylko członkiem, a gra cała drużyna.
SORRY za offtopic, chyba dodam miazge do ignore, bo niechce mi sie jego postów czytać.