Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: The Ring

The Ring

[center:5cfceb3875][img]http/film.onet.pl/_i/film/r/ring/p/tp1.jpg[/img][/center:5cfceb3875]

Reżyseria: Gore Verbinski
    Scenariusz: Ehren Kruger
    Na podstawie scenariusza: Hiroshi Takahashi
    Na podstawie książki Ringu: Kôji Suzuk

Treść:

Film jest opowieścią o tajemniczej kasecie wideo, której obejrzenie grozi śmiercią w ciągu siedmiu dni. Reporterka Rachel Keller (Naomi Watts) nie wierzy jednak w tę historię do chwili, gdy dokładnie w tydzień po obejrzeniu kasety czwórka nastolatków ginie w niewyjaśnionych okolicznościach. Wiedziona ciekawością, Rachel odnajduje kastę i... ogląda ją.
    Pierwszy raz słyszałem o tym filmie jak oglądałem którąś część Strasznego Filmu.. I to mnie zaciekawiło.. Jak na razie oglądałem tylko pierwszą część.. I zarąbiecie mi się podoba.. Zagadkowa trzyma w napięciu i można się lekko przestraszyć.. Musze sobie załatwić drugą cześć.. A wy co myślicie o tym filmie?
    www.planetawhisky.pl

Przyjaciel
    Przegląda
    KLAJ CITY
    hehe pewnie ex0n wczoraj na tvn oglądałęś ten film bo na kompie byś oglądnoł najpierw koniec,początek a potem środek bo ty tak oglądasz filmy mi sie ten film tez podobał jak dobrze pamiętam a dwujki tez jeszcze nie oglądałem tylko zaczynają mnie wkurzeć te nowe horrory (tytułów nie znam ale widziałem zapowiedxi) bo w nich często sie ukazuje jakaś dziewczynka która sie pojawia,zabia i strszy to tak jak z polskimi serialami wyszła Fala zbrodni to potem 10 innych o policjantach

No fakt oglądałem wczoraj i to mnie zmotywowało do tego tematu.. Ale już kiedyś w TV oglądałem.. Ale mi się zarąbiecie podobał ten motyw z tą dziewczynką.. w ogóle fabuła zarąbiecie obmyślona.. Ciekaw jestem tej drugiej części..
    www.planetawhisky.pl

Senior Member
    Przegląda
    Niepołomice
    Nigdy Mi sie Ten Film niee podobał
    [img]http/img105.imageshack.us/img105/805jacksw3.jpg[/img]
    Yesterday Was About Honor.
    Today Is About Justice