Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Odwróceni

Member
    Przegląda
    Niepołomice

Odwróceni

Najlepszy serial jaki kiedykolwiek oglądałem. Naprawde gorąco polecam.

Kod:
    http://pl.youtube.com/watch?v=YdO7ddBxIrY
    Tutaj macie przedstawiony cały pruszków.

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Najlepszy jest Prison Break, a po nim LOST. Te filmy tak wciągają że maskara, nie można sie oderwać od monitora/telewizora...
    Odwróconych nie oglądam bo polskie seriale omijam szerokim łukiem. (wyjątek to czasem W11)

Najlepszy jest Prison Break, a po nim LOST. Te filmy tak wciągają że maskara, nie można sie oderwać od monitora/telewizora...
    Dokładnie tak jak napisał Eragon Co do serialu "Odwróceni" to nawet o nim nie słyszałem..

Ps: Alucard, Na którym kanale można go złapać?
    www.planetawhisky.pl

Senior Member
    Przegląda
    Qłaj
    piros break jest full wypas czekam na 3 sezon(2 dni przed końcem wakacji) no normalnie nie wiem co powiedzieć...

Senior Member Awatar aniaM
    Przegląda
    N/ce
    Prison Break Był dobry moze Pierwszy Sezon a teraz sie z niego zrobił Tasiemic jak z Mody na Sukces !! a szkoda bo fajnie sie zapowiadało !
    Co do dobrych seriali osobiście polecam ''Jericho'' Lubie jakie fabuły wojna , Bomby itp.

a co do Odwróconych , to Ze o nim nie słyszeliście i to ze jest Polskim Serialem nie Musi Oznaczac Wcale ze jest najgorszy , skomentujecie jak Oglądniecie .. To tak Jak Być Cie oceniali Książke po okładce

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Cytat Zamieszczone przez aniaM
    Prison Break Był dobry moze Pierwszy Sezon a teraz sie z niego zrobił Tasiemic jak z Mody na Sukces !! a szkoda bo fajnie sie zapowiadało !
    Co do dobrych seriali osobiście polecam ''Jericho'' Lubie jakie fabuły wojna , Bomby itp.

a co do Odwróconych , to Ze o nim nie słyszeliście i to ze jest Polskim Serialem nie Musi Oznaczac Wcale ze jest najgorszy , skomentujecie jak Oglądniecie .. To tak Jak Być Cie oceniali Książke po okładce
    Heh, Eragona(książke) oceniłem po okładce na Bardzo dobrą a była rewelacyjna.

Senior Member
    Przegląda
    Niepołomice
    Zajebisty Polski Serial najleprzy ... fajnie pokazane zycie Mafii... Muzyka jest Faajna :P Polecam

Member
    Przegląda
    Niepołomice
    Cytat Zamieszczone przez ex0n
    Ps: Alucard, Na którym kanale można go złapać?
    Leciał na TVN ale już się skończył bo jest tylko 13 odcinków
    Mam je na DVD jak by ktoś chciał

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    Na poczatku widziałem Świadka Koronnego. Dopiero potem przypadkiem w dzień dobry TVN o tym filmie się dowiedziałem xD
    Pierwszy odcinek nie oglądałęm cały czego żałuje ale potem jak mnie wciągło to odejść nie mogłem xD
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Uprawnienia umieszczania postów