No dokładnie kluczowy argument.Zamieszczone przez Falcon
A.C.A.B., w tych dwóch ostatnich postach udowodniłeś że się nie nadajesz.. Wiedza to nie wszystko.. Zobacz na styl swoich wiadomości. W tym masz zero profesjonalizmu.. Admin musi to być osoba która będzie nas reprezentowała w należyty sposób. Kultura sposób wypowiedzi zachowanie na serwerze. Rufus właśnie przez to stracił swoje prawa. Dodatkowo Baku nigdzie nie kandydował sam się do niego odezwałem z tą propozycją! Nie twierdzę że wie wszystko i jest mega fachowcem. Liczy się dla mnie że ma ogólną wiedzę i zbiegiem czasu nabierze doświadczenia. Jak na razie idzie mu to całkiem nieźle. I dość już tego śledzenia łapania na błędach.. każdy je popełnia! Potem idiotyczne aluzje docinki w SB.. Znacie się lepiej? To pomóżcie.. powiedzcie jak znacie przyczynę błędu.. w końcu chodzi o dobro ogółu!
Najbardziej mnie rozbraja ta sytuacja że wszyscy siedzimy razem znamy się przez forum już niektórzy dobry ponad rok i nadal są wieczne problemy kłótnie docinki nie mówię tu o żartach tylko o chamstwie.. Przyjrzyjcie się jak pracują ludzie na innych serwisach.. Zgranie mila atmosfera i to wystarczy.. próbuję wam to wklepać od dłuższego czasu ale cały czas bez skutku..;/ Każdy niech weźmie topór wojenny i zakopie.. Mamy teraz większe predyspozycje 5 serwerów to jest całkiem niezły dorobek.. ( Pamiętasz A.C.A.B? teraz już możemy powiedzieć że jest lepiej niż kiedyś na ajo.pl) Wiele osób się zniechęca.. zauważcie zakładacie temat w którym kłóci się dwóch adminów o głupotę.. a temat jest wyświetlony np. 700razy.. Dziennie odwiedza nas samych osób powracających (stałych klientów) w liczbie ponad 500.. Nie mają kont ale śledzą nasze losy.. (dodam tylko że łącznia ilość jest znacznie większa odwiedzających) wszystko się potem odbija na naszej opinii i na rozrastaniu się serwisu. Dlatego proponuję pozbyć się dumy i współpracować. Mam wiele pomysłów jeszcze do zrealizowania! Każdy z was ma inną i też ogromną wiedzę gdy stworzymy zgrany zespół możemy zdziałać wiele.. I wprowadzić wiele zmian na polskiej scenie counter-strike. Wszystko zależy od nas.. przemyślcie to…