Co sadzicie o Call of 4 ?? , mi sie gra ogolnie podoba tylko ze troche za krotka , ale na multiplayer jest wyrabista , BARDZO POLECAM
Co sadzicie o Call of 4 ?? , mi sie gra ogolnie podoba tylko ze troche za krotka , ale na multiplayer jest wyrabista , BARDZO POLECAM
Mi sie spodobała, ale, że w tym samym czasie miałem na kompie takie gry jak Crysis, TimeShift, czy Unreal Tournament III, nie grałem zbyt długo..
Bardzo fajna gra 2razy ją przeszłem.I teraz gram we MultiPlayer już 2lata...
2 lata hahahZamieszczone przez Kaszanka
ta gra ma z rok
November 12, 2007 data powstaniaogolnie call od duty4 to syf nie potrzebnie przeniesli akcje do dziesejszych czasow...
Nom mogli pozostawić w tamtych czasach :P
Gralem kiedyś w COD ale troche lipnie się gra ;o
co ty ? właśnie gra się spoko ale jest troche głupio z tymi levelami![]()
bo czym większy level tym dostajesz lepsze dodatki do broni![]()
Macie racje gierka fajna ... tylko krótka bardzo krótka powiem ;/ ale w multiplayer jeszcze nie grałem nie mam czasu na to :P jak znajdę to pogram ^^
ZAluj gierka wyrabista w miesiac nabilem 55lvl fajnie sie gra ale do ..... z cziterami gra nowa a cziterow i tak pelno
[img]http/img2.vpx.pl/up/20090124/am94vz24fim5sb2bjz.png[/img]
właśnie dobrze że przenieśli akcje do wspułczesności to mi się najbardziej podoba najlepsze jest to że chodzi się tam S.A.S ale i tak nie przeszłem całej bo mi się komp zacinał i odinstalowałem życie jest okrutne niestety![]()