Cytat Zamieszczone przez miazga12
eragon jak taki dobry jesteś z polskiego to się ucz a nie graj w cs-a. Na maila i znalazł się wielki znawca jak coś pisze się [shadow=darkred:f338c356d8][shadow=brown]e-mila [/shadow:f338c356d8][/shadow]i dla twojej informacji z jedengo e-maila nie można zakładać kilku kont.Bo bez Piotrka pewnie nie wiesz co to dokładnie jest IP

Bam jak zakładasz klan to pusisz mu cos poswięcić albo nauka albo klan
Skoro taki kozak to co to jest IP?? (Pewnie w google sprawdzisz i po zabawie)
To jest banalne pytanie na które nawet mój młodszy brat odpowie, w SB nie pisze poprawnie bo czasu szkoda, ale jak pisze posta to przynajmniej porządnie, nie robie byków jak ty analfabeto, np. zbój przez u otwarte... jezus... A po napisaniu posta poprawiam błędy jeśli takie są. Znawcą Polskiego nie jestem ale przynajamniej czytam książki. A Ty to nawet lektur nie czytasz. Więc sądze że czytasz średnio 50 słow na minute podczas gdy ja ponad 200.

P.S. w Twoim poście jest więcej niż 10 błędów. Znajdź je i popraw to uznam że jesteś pół analfabetą.
P.S2 Idź sie przejdź bo siedzenie na kompie cały dzień szkodzi zdrowiu, możesz zostać ślepcem, a co gorsza garbaczem.
P.S3 Skoro Bam ma wybór, to Ty też go masz, poświeć swoją starą albo gre. Bam To potrafi pogodzić. I Żałóż klan skoro tak i Ciebie wielki przywódca i znawca CS.
P.S4 Sam żle napisałeś. to Nie jest "E-mil" tylko E-Mail
P.S5 O ile pamiętam nie potrafisz nagrywarki obsłużyć, moje wyrazy współczucia.
P.S6 Pusisz(tak napisałes) to odmiana od puścisz?