Zobacz wyniki ankiety: Miazga12 & Killzon

Głosujących
33. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Walkower

18 54.55%
  • Powtórka meczu

15 45.45%
Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy ... 234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: Ankieta! Powtórka meczu / Walkower

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    "Bojisz" pisze sie boisz, a "zbuju" pisze sie zbóju. A idź sobie do innego klanu pograć dziecko, ale najbardziej mnie rozwalalo że wszystkie konta rejetrowales na jednego maila, szczyt idiotyzmu. I wątpie żebyś kiedykolwiek miał 18, nie myjesz sie więc mogą cie zarazki wykończyć

Przyjaciel
    Przegląda
    Kałuży 1
    Cytat Zamieszczone przez miazga12
    i BAm ty się mnie bojisz i dlatego
    Zapamiętaj ja sie nikogo nie boje

Nawet możesz sobie grać ode mnie lepiej w cs'a, "mi to zwisa i powiewa".
    Ja nie mam tyle czasu co ty na gre, ja mam teraz naukę i muszę pomyśleć do jakiej szkoły pójść.
    Ja w przeciwieństwie do ciebie mam większe ambicje niż ZAWODÓWKA profil Rzeźnik/Masażysta (Niepołomice)
    [img]http/www.kscracovia.com/userbary/03.gif[/img]

[center:e514cb5852][img]http/i27.tinypic.com/2j0h5lj.png[/img][/center:e514cb5852]

Senior Member
    Przegląda
    Qłaj
    eragon jak taki dobry jesteś z polskiego to się ucz a nie graj w cs-a. Na maila i znalazł się wielki znawca jak coś pisze się e-mila i dla twojej informacji z jedengo e-maila nie można zakładać kilku kont.Bo bez Piotrka pewnie nie wiesz co to dokładnie jest IP

Bam jak zakładasz klan to pusisz mu cos poswięcić albo nauka albo klan
    [you:250e110226] wiesz ze zaraz cie gollum zje

Zanim zadasz jakiekolwiek pytanie sprawdź TUTAJ
    Lekcje używania forum:
    LEKCJA1
    LEKCJA2

Przyjaciel
    Przegląda
    Kałuży 1
    A skoro ty masz tyle czasu to załóż klan z Killzonem i Mandaryną i zobaczymy co zdziałasz

[center:e514cb5852][img]http/i27.tinypic.com/2j0h5lj.png[/img][/center:e514cb5852]

Przyjaciel
    Przegląda
    Dopokąd
    boże jaki ty żałosny jesteś-poświęcenia dla gry komputerowej haha....dziecko zrozum, że gramy w cs dla przyjemności, a nie jest o rzecz, która ci tam kiedyś w czymś może pomóc.
    Tyle z mojej strony w tym temacie. Nie zawsze jest czas na granie, bo są inne rzeczy-no ale ty takich nie masz jak nawet z domu nie wychodzisz(co było powiedziane wyżej).
    PDST
    [img]http/img.userbars.pl/90/17940.png[/img]
    www.multi-futbol.pl zapraszamy

Przyjaciel
    Przegląda
    KLAJ CITY
    BAM ja na twoim miejscu wyżuciłbym go nawet z akademi LOSTU bo jak on jest taki cwaniak to niech sobie założy klan i forum to w tedy zobaczymy ile bedzie miał użytkowników i kto mu będzie grałw klanie GoW nie denerwuj sie co taki pięciolatek moze robic poza siedzieniem na kompie.... to że ma czas na wszytko to myśli że jest najlepszy...

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    eragon jak taki dobry jesteś z polskiego to się ucz a nie graj w cs-a. Na maila i znalazł się wielki znawca jak coś pisze się [shadow=darkred:f338c356d8][shadow=brown]e-mila [/shadow:f338c356d8][/shadow]i dla twojej informacji z jedengo e-maila nie można zakładać kilku kont.Bo bez Piotrka pewnie nie wiesz co to dokładnie jest IP

Skoro taki kozak to co to jest IP?? (Pewnie w google sprawdzisz i po zabawie)
    To jest banalne pytanie na które nawet mój młodszy brat odpowie, w SB nie pisze poprawnie bo czasu szkoda, ale jak pisze posta to przynajmniej porządnie, nie robie byków jak ty analfabeto, np. zbój przez u otwarte... jezus... A po napisaniu posta poprawiam błędy jeśli takie są. Znawcą Polskiego nie jestem ale przynajamniej czytam książki. A Ty to nawet lektur nie czytasz. Więc sądze że czytasz średnio 50 słow na minute podczas gdy ja ponad 200.

P.S. w Twoim poście jest więcej niż 10 błędów. Znajdź je i popraw to uznam że jesteś pół analfabetą.
    P.S2 Idź sie przejdź bo siedzenie na kompie cały dzień szkodzi zdrowiu, możesz zostać ślepcem, a co gorsza garbaczem.
    P.S3 Skoro Bam ma wybór, to Ty też go masz, poświeć swoją starą albo gre. Bam To potrafi pogodzić. I Żałóż klan skoro tak i Ciebie wielki przywódca i znawca CS.
    P.S4 Sam żle napisałeś. to Nie jest "E-mil" tylko E-Mail
    P.S5 O ile pamiętam nie potrafisz nagrywarki obsłużyć, moje wyrazy współczucia.
    P.S6 Pusisz(tak napisałes) to odmiana od puścisz?

Przyjaciel
    Przegląda
    Kałuży 1
    Cytat Zamieszczone przez dr4gon
    BAM ja na twoim miejscu wyżuciłbym go nawet z akademi LOSTU bo jak on jest taki cwaniak to niech sobie założy klan i forum to w tedy zobaczymy ile bedzie miał użytkowników i kto mu będzie grałw klanie
    ku radości sam odszedł niech go Inos prowadzi i ciekawe gdzie zajdzie?

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Cytat Zamieszczone przez Bam
    Cytat Zamieszczone przez dr4gon
    BAM ja na twoim miejscu wyżuciłbym go nawet z akademi LOSTU bo jak on jest taki cwaniak to niech sobie założy klan i forum to w tedy zobaczymy ile bedzie miał użytkowników i kto mu będzie grałw klanie
    ku radości sam odszedł niech go Inos prowadzi i ciekawe gdzie zajdzie?
    W sumie o to chodziło żeby odszedł.

Senior Member
    Przegląda
    Qłaj
    w tym senk że ja nie chce zakładać klanu bo nie mam czasu na jedno i drugie

P.S. Eragon ja mam trudności z pisaniem a ty z czytaiem ja napisałem "e-mail" a ty mi mówisz że ja napisałem "e-mil"

God poświcnie(w tym znaczeniu) znaczyło zeby na cos poświęcić więcej czasu
    [you:250e110226] wiesz ze zaraz cie gollum zje

Zanim zadasz jakiekolwiek pytanie sprawdź TUTAJ
    Lekcje używania forum:
    LEKCJA1
    LEKCJA2

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy ... 234 OstatniOstatni